Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

tot

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Велико Търново

Посетили профила

737 посетили

tot's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте , аз също има същия проблем с Аутлендър 2007 година . Ходих на майстор да го оправи но след 1 година пак се развали и сега не се отварят. Според мен проблема е в шините.
  2. Здравейте, колеги . Размразявам отново темата за зимните гуми .Ще купувам нови гуми. Предлагат ми BRIDGESTONE WS80. Притеснява ме , че ги дават за леки коли и класът им за мокро е F. По шарка приличат на DM-V1 и V2. Моля ,Ви за мнение особено някой , който е карал с DM-V1(V2)
  3. Здравейте! Собственик съм на Мицубиши Аутлендър, 2007 година, 2.0 дизелов двигател. От няколко месеца имам проблем . Колата работи неравномерно при каране на ниски обороти главно на 1 и 2 скорост. Имате ли идея на какво може да се дължи ?
  4. Здравей колега, и аз имах същия проблем. След диагностика се оказа проблем с геометрията на турбото , поради която колата влиза в авариен режим. Проблема се реши с почистване на турбото. Успех
  5. За щастие засега нямам проблеми , но ме наплаши един приятел монтьор. Затова повдигнах темата дали може да се направи нещо профилактично или да се чака .
  6. Здравейте, имам Аутлендър 2 2007 с VAG-двигател 2.0 ТДИ. Четох , че често срещан проблем при него е износването на маслената помпа (в частност един шестостен в нея). Въпроса ми има ли някой колега такъв проблем ?
  7. Излезе ми 500лв. включващо: демонтаж , изпращане и връщане по Еконт до Варна , монтаж + смяна на 3 бр. подгревателни свещи
  8. След диагностика се оказа проблем с геометрията на турбото , поради която колата влиза в авариен режим. Проблема се реши с почистване на турбото.
  9. Здравей колега, и аз имах същия проблем. След диагностика се оказа проблем с геометрията на турбото , поради която колата влиза в авариен режим. Проблема се реши с почистване на турбото. Успех
  10. Ходих вчера на диагностика.Оказа се че има проблем с геометрията на турбото.
  11. Зачетох се в по-предишни теми в които друг колега се оплаква от подобно нещо и се съмняваше дали не е проблема в EGR клапана.Дали и при мен не е същото.Според мен не е проблема не в съединителя а със загуба на мощност.
  12. Здравеѝте! Имам Аутлендър с дизелов двигател 2.0 на VW с ръчна ск.кутия . За втори път в разстояния на няколко месеца имам следния проблем-при извънградско движение със скорост около 90км/ч на 6-та предавка при подаване на газ колата не ускорява . При включване на по-ниска предавка примерно 4-та оборотите се вдигат към 3000 но скоростта не се увеличава въпреки подаването на газ.Първият път спрях на една отбивка за да погледна нещо да не се откачило , но всичко беше ОК и след като запалих отново проблема изчезна. При втория случай отново спрях и изгасих мотора и наново стартирах и проблема отново изчезна.Забравих да кажа , че не светят никакви предупредителни лампи . Ако някоѝ има идея от какво може да е ще съм много благодарен. P.S. И двата случая се развиват около Севлиево да не би да има някаква аномолия там :lol:
  13. Здравейте , имам проблем с часовника на колата. При сменяне на станциите на радиото показанията на часовника се променят и стават напълно произволни. Единствено на Z-ROCK часовника показва вярно Някой имал ле е подобен проблем ? Какво да правя освен да слушам само Z-ROCK ?
  14. Дори при 4wd lock разпределението не е 50/50, а пак предната ос получава повече въртящ момент от задната, разликата с 4WD е, че няма нужда предните колела да превъртат за да се подаде момент към задните, а се подава постоянно. Аз лично го използвам при излизане от преспи, които имаме в изобилие след снега в Търново, ако си само на 4WD и някоя от предните гуми пребоксува ESP имитира някакъв блокаж със спирачките но ефекта е, че падат оборотите на двигателя и оставаш на място . Според мен при дълбок сняг рецептата е с изключена ESP и лашкане напред-назад докато се излезе.
×
×
  • Създаване...