Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Danailov82

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Burgas

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Danailov82's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Беше първоначално активирана в Мицубиши сервиз след което активирана и деактивирана няколкократно от мен по украйнаската схема.
  2. фаровете за мъгла, предпазитела и релето са монтирани. функцията е активирана. При включване на ключето светва индикаторната лампа, а фаровете за мъгла не. на долния край ва бобината на релето не се получава минус от ключето през компа. при подаване на маса отвън фаровете светват. От къде може да идва проблема? моля за помощ.
  3. Danailov82

    Фарове за мъгла

    фаровете за мъгла, предпазитела и релето са монтирани. функцията е активирана. При включване на ключето светва индикаторната лампа, а фаровете за мъгла не. на долния край ва бобината на релето не се получава минус от ключето през компа. при подаване на маса отвън фаровете светват. От къде може да идва проблема? моля за помощ.
  4. Няма оперативно напрежение. Допуснал съм грешка.
  5. Опитвам безуспешно да си пусна в деиствие халогените. Проблема е че след “отключване “ по украинския начин не липсва оперативно напрежение към релето. Има ли изобщо кабел от лостчето към релето или трябва аз да го прекарам?
  6. Аз сложих C6 от Али експрес мн хубаво светят около 20 кинта е комплекта.
  7. Danailov82

    Фарове за мъгла

    Lix естествено че съм търсил и продължавам да търся инфо по въпроса. Не знаех че трябва да се изчерпят всички налични източници за да попитам форума. Все още не виждам нищо полезно в коментара ти!
  8. Danailov82

    Фарове за мъгла

    Благодаря за отговора! Видях разликата с украйнската тема! - успях да активирам халогените, при подаване на команда продължава да няма оперативно напрежение към релето( с други думи релето не затваря) другите работи са ми ясни. Кажели фарове от тнт. Реле ползвам от клаксона естествено ще купя ново като успея да ги накарам да светнат!
  9. Danailov82

    Фарове за мъгла

    Виждаш ли нещо полезно в коментара си?
  10. Danailov82

    Фарове за мъгла

    А дали някой няма сервизно ръководство?
  11. Danailov82

    Фарове за мъгла

    Не се получава откачването по втория начин. За сега пълна греда! Други идеи?
  12. Danailov82

    Фарове за мъгла

    Благодаря за линка ще пробвам и ще пиша за резултат!!
  13. Danailov82

    Фарове за мъгла

    Индикатора свети , активирани са но няма оперативно напрежение към релето.
  14. Здравейте, Имам Мицубиши лансер 2009 г на който при покупката му като нов не е поръчан със халогенни( фарове за мъгла) във пакета. От няколко дена безуспешно се опитвам да ги подкарам ще се съм благодарен на всеки съвет и помощ. Ситуацията е следната : на лостчето с фароветеима позиции за халогенни и стоп за мъгла при команда светват на таблото индикатори за последните но само стопа за мъгла свети . Няма поставено реле на мястото за халогените но като поставя това от клаксона нищо не се случва има поставен ... Та вие сте на ход ! Благодаря!
×
×
  • Създаване...