Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

smqtai22

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което smqtai22 е написал

  1. Да обаче при варианта с гумената тапа/ кабела трябва да премине от дясно (там не ми е ясно какво трябва да се разглоби освен жабката в смисъл само щипките) и след това трябва да го прокарам през парното може би. Има ли вариант да е от лявата страна шофьорската до това жило ще може ли да премине 20кв. кабел, ако говорите за жилото с гумените уплътнения ( гледах и вариант със подкалника но трябва да се разглобят доста части и е доста трудоемко) Как да постъпя снимков материал не намирам никъде нито на английски нито на български, моля помагайте... ( иначе има една тема публикувана от преди години но снимките не са актуални и няма как да ги погледна...) Ако някой има прокаран такъв кабел моля щракнете една две снимки как е прокаран кабела.. ще ви бъда безкрайно Благодарен!
  2. Колееегииииии Дайте една снимка да видя откъде минава кабела, че голяма мъка...
  3. smqtai22

    Помощ

    КОЛЕГИ дайте някаква идея откъде да прекарам захранващия плюсов аудио кабел от акумулатора отворих къде ли не изпод волана но дупки не виждам ако някой снима още по добре кабела е 20кв. Благодаря ви!
  4. Да събудя малко темата колеги! Някакви съвети откъде да прекарам кабелите за озвучаване без много мъка и да не се виждат(захранващия и този към СД), ако някой направи и снимки ще ви бъда много благодарен!
  5. smqtai22

    Масло за ГДИ двигател

    За много години на всички!!! Маслото вече е сменено с Yacco за GDI и мога да кажа, че колата ми стана доста по пъргава! Специални Благодарности на колегата (svetliof)! Живот, здраве, много успехи на всички и безаварийно каране!
  6. smqtai22

    Масло за ГДИ двигател

    Колеги, от тези двете кой е по удачния избор и двете масла ще се купят от Германия FUCHS TITAN GT1 PRO FLEX 5W-30 4L MANNOL 5W-30 4L ENERGY FORMULA JP KIA NISSAN MITSHUBISHI HONDA TOYOTA HYUNDAI и двете са около (32-34€)60-65лв.
  7. smqtai22

    Масло за ГДИ двигател

    преди 2 дена бях в един сервиз в Русе "Дунав" и попитах за смяна на масло с 5w-30, човека от сервиза ме попита за колата коя година е и на колко хиляди км (185 000 са уж) след това директно ме отряза и ми каза да слагам 10w-40 това 5w-30 било за по новите двигатели, а този стандарт A3/B4 го има и на 10w-40 та дилемата е да мина на евтино 10w-40 или да сменя с 5w-30! Когато запаля сутрин на минусови температури 5w-30 ще се държи ли по добре, защото това наистина ми е проблем, смазването става изключително бавно(с 10w-40). Какво ще кажете за това масло MannoL MANNOL ENERGY PREMIUM 5w30 4L Честита Коледа!!!
  8. smqtai22

    Масло за ГДИ двигател

    от 10w40 Alpine мога ли да премина към какво е по добре да премина 5w30 или 10w30 (пълна синтетика или полу) Carisma 2001 1.8GDI 122HP Мога да отделя до 50-60лв. Конкретно ме интересуват да ми посочи някой Марка и т.н. Благодаря ви!
  9. 1.8 GDI 2001 дайте мнения за избор на халогени кои ще паснат?
  10. Колеги до колкото разбрах в единия или 2-та не съм сигурен ключета има чип, но на нито един от двата нямам бутони за заключване и отключване, дайте акъл как да процедирам понеже искам да ги има тея бутони(дистанционно) ако мога и да свалям джамчетата с копче ще бъде идеално?
  11. Здравейте, интересува ме понеже нямам дистанционно с чип а 2 едни и същи обикновенни гумени ключета, какво трябва да е дистанционното за Каризмата с китайско и обучаване с зануляване ще стане ли или трябва да е централно комплект или пък да търся оригинален ключ с чип? Тези китайските централни гледам струват 15-20лв. Как да процедирам дайте акъл/съвет? Благодаря ви, Колеги! http://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif
  12. Благодаря на колегата vld1 за снимките но за Carisma цветовете са други Така Да споделя ,че CD-то вече е свързано и работи :icon_rock: Информацията за цветоветена тоците е вярна, но за колоните не съвпадат! Както и да е поиграх си и оправих всичко сам! Имаше и проблем с бушоните, които се намират под предния капак пред волана за да има коректен волтаж, ви трябват работещи 2x10A микро предпазители струват 40стотинки или 1.50 в комплект с други такива, на капака където са бушоните е описано кои са за радиото! Определено ще ви трябва мултицет
  13. Явно на никой не му се занимава да погледне буксата и да направи една снимка, ще се търси друг начин за помощ Благодаря все пак! :mitsu-smiley:
  14. https://prnt.sc/gaek6j По нагоре съм написал че пиновете/клемите са изкарани от по голямата букса и са оставени само 2 в нея от снимката се вижда
  15. От Русе съм. Имам и евро букса но като незнам изкараните клеми къде стоят коя е 1,2,3 и т.н. само снимка с подредбата на оригиналната букса от каризмата ще ми помогне незнам другите подобни модели с какви са: Благодаря на всички които се отзовават :mitsu-smiley: :good:
  16. Колеги може ли поне някой да снима как е изведена буксата отзад самите пинове? Ще ви бъда безкрайно Благодарен!
  17. Здравейте Коелги! Имам проблем при свързването на CD на Carisma 1.8 GDI евро букса няма имам 16pin Adapter Alpine който представлява ето това от снимката 11 пина от бялата букса са изкарани от нея и са изолирани с тиксо както се вижда от прикачената снимка лошото е че няма никакви обозначения на тях някакви съвети как да свържа CD-то с мултицет ще стане ли и как по точно? Моля за идеи, колеги.. Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създаване...