Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

unionivkoni9

Потребител
  • От него общо

    23
  • Регистрация

  • Беше тук

За unionivkoni9

  • Рожден ден 06/16/1983

Местоживеене

  • Град
    Перник

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Carisma 1.6 16V

unionivkoni9's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте, колеги! На каризмата ми и изпуснаха амортисьорчетата на задния капак и стана прекалено тежък. Ако някой има 2 броя на разумна цена нека да пише. Благодаря предварително.
  2. Приятелю, като за начало си смени касетофона, после ако имаш изгоряла колонка, сменяш и нея. Направи това за начало пък после щепомагаме с другото.
  3. За това ти говорх в началото, колега, музиката става чудесна без много усилия и излишни пари.
  4. Колега, Threatmore, тези пайнерки ще ти станат без проблем, дълбочината е 75мм
  5. На мен във вратите са Пайнерки елипсите, значи странично и на мен малко опираха, но с по дълги рапидки си се придърпват без проблем, без да се налага да режа от ламарината, виж за дълбочината е друго, намери си по плитки и няма да имаш ядове. Съжалявам че не ти се е получило от първия път, само не се ядосвай, ще стане
  6. Аз я отрязах на место (без да свалям нищо) с остър нож, леко внимателно и си стана без аварии. Пищялките които сложих са Херц.
  7. Дано да не пречат елипсите на стъклото, ако имаш и две цъкалки сложи на грдите над таблото, ефекта от тях е много добър.
  8. Много добре се е получило, единствено плата не ми харесва защото е доста по тъмен от кората, но това си е мое мнение(без да се убиждаш). Иначе е станало екстра, сега звукът е доста прилично ниво нали?
  9. Много добър звук, когато оправиш и кората коренно ще се промени и облика. Чакам снимки в готов вариант. УСПЕХ
  10. Колега, Иван Вълчинов, сложиш ли и във вратите ще останеш още по приятно изненадан, тогава звукът се разпределя и насладата от чиста, качествена и силна музика е неповторимо. :icon_rock:
  11. На Каризмата кората е доста голяма, направиш ли я от здрав материал има къде да ги събереш. При положение че ги имаш, незнам защо не си се захванал досега да го направиш? :D
  12. За елипсите, стига да не са много дълбоки за да не пречат на стъклата, няма да имаш проблем да ги сложиш отпред. За отзад обаче оригиналната кора е слаба за 8 инчови баси, най-добре е по старата кора да си направиш такава от МДФ поне 2см, кутии няма смисъл да им правиш, защото багажника ти става една голяма и хубава кутия, тогава акустиката ще е мн. добра, а може вместо две осмици да сложиш една дванаийсетка на кората отзад + още две хубави елипси и тогава ще разбереш за какъв чист и силен звук става въпрос, защото багажника има голям обем и позволява да се направи. Стига да уплътниш добре кората с говорителите. Това съм го правил на един пасат, колоната зад седалката е на мерцедес: http://vbox7.com/play:145237a2 , това е на ауди А3 и телевизорче на опел: http://vbox7.com/play:a1f3cc77
  13. Изрязах само кората по елипсите, не съм слагал никакви подложки колонките не бяхя много дълбоки и следователно не попречиха на стъклото да си се отваря и затова нямаше нужда от подложки. Захванах ги със 7см.самонарезни директно за ламарината на вратата без проблеми.
  14. Здравейте, колеги,Събота и Неделя си поиграх с музиката на Каризмата, реших да сложа елипси 6х9 в предните врати. Привлече ме това,че на корите има вдлъбнатина която на пръв поглед имаше горе-долу същия размер. Имах едни пайнерки които така си стояха и се чудех къде да ги дяна и им намерих най-доброто място. Сега количката си има 4 елипси + 2 пищялки на гредите над таблото, а музиката е перфектна, чист и дълбок бас, мн. добри високи, направо е радост за ухото и то без туби и допълнително дърпане на кабели и бъзикане на акумолатора Ето и няколко снимки от моя труд. Съжалявам, че пуснах нова тема, моля ако може да се премести при другата или да бъде изтрита. Моите извинения.
×
×
  • Създаване...