Премини към съдържание

angie_bg

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което angie_bg е написал

  1. Наистина е по-добро - поне според документацията на колата - заради по-високата външна температура. И аз в Белгия карах с 5w30, но там температурата рядко се вдига над 26 градуса. Сега имам 10 л. в неразпечатани туби и се чудя какво да го правя...
  2. Здравейте, Закупих теглич, свален от същия модел Спейс Рънър, но имам проблем с монтажа. Тегличът е с права, хоризонтална, твърдо заварена, кука и според размерите би трябвало гредата да лежи под задната броня. В документацията на колата са показани присъединителни размери за теглич с наклонена кука и греда, влизаща под бронята. Заедно с теглича получих и 2 комплекта планки: 1 бр. ~ 2х3 см със заварена гайка М8 и 1 бр. S образна планка, приличаща на ренде. На работната площ на "рендето" има два отвора със заварени гайки М8, а "ръкохватката" е ухо с проходен отвор и гайка М8. Подозирам, че планката 2х3 се използва за фиксиране от страна на багажника, след пробиване на пода му. Гледах документацията на теглич полско производство, при който закрепването става чрез болтовете, държащи кошницата на резервната гума и на ухото за теглене. Има ли някой идея как трябва да се монтира такъв теглич? Благодаря предварително!
  3. Благодаря предварително, не държа сервизът да е „фирмен“, а майсторите да си разбират от работата и да не ми одерат кожата. Моля, изпрати ми координати на ЛС или на тел. 0890/333329.
  4. Здравей, в упътването на колата, към последните страници, има скица със присъединителните размери на теглича. При мен е на стр. 107, но може да се различава според езика на документацията (моята е двуезична - френски/нидерландски). Успех!
  5. Здравейте, прочетох доста от темите за газови уредби във форума, но не можах да разбера кой модел е най-добър за Space Runner 1.8GXi ('97). Казаха ми, че не всички уредби стават за всички марки/модели и тъй като съм много далеч от темата, моля за препоръки. Бих се радвал, ако ми предложите и читав сервиз в Стара Загора и региона, или в Пловдив. Благодаря предварително!
  6. angie_bg

    Разход на масло

    На белгийския сайт на Мицубиши препоръчват Кастрол - не знам дали става дума само за корпоративно споразумение или наистина Кастрол е по-добро за двигателя.
×
×
  • Създаване...