Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

bilkan

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Поморие София

Информация за профила

  • Пол
    Жена
  • Кара
    Space Star 1.6 I
  • Интереси
    ....и от синовете си най-вече!

bilkan's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Привет търся стъкло за десен халоген за Space star 1.6 (2004 г.). Счупи се от камъче и се оказа яко залепено, иначе халогена е ОК.
  2. Да кажа какво се оказа след отваряне на двигателя. За съжаление се оказа, че двигателя е отварян, най вероятно са сменяни сегменти и до такава степен са прешлайфани цилиндрите, че разстоянието между тях е около 4,5 мм. и блока няма да понесе ново шлайфане. Освен това единствено за този двигател няма ремонтен комплект бутала :icon_blush: И се започва ходене по мъките- от къде да намеря читав двигател. Тези които гледах в Мобилето са от морги в Монтана и Враца, където им се носи славата и Пловдив, където въобще не ми вдъхнаха доверие. Ако имате наблюдения и нещо предвид, :help: Поздрави!
  3. Привет колеги, моля помагайте!! Двигателят на колата изпуши буквално -започна да гори масло- повече от литър за 100 км. :icon_hmm: , цилиндрите и те не работят. Оказа се, че е карана с добавка и когато я купих й смених маслото си погаза рогата на хиляда киломатре каране. От сервиза ми казаха да си приготвя една хубава 4цифрена сума за ремонт :icon_box: До Пламен в София не съм ходила, не знам има ли смисъл. Та сега си търся двигател. Дали ще попадна на читав е въпроса, така че ПОМАГАЙТЕ! Колата е 2004 г. на газ с ГИ и бензин.
  4. Привет отново, за колегите в нужда да споделя- моторче от Каризма пасва за задната чистачка, нооооо ъгъла на чистене е само 45 градуса- толкова позволява редуктора :icon_bye: Важното е че работи вече. Хайде поздрави и безаварийно!
  5. Уви....проблемът е, че е счупена конзолата - около оста- опитахме с лепене, нагаждане, укрепяне и не става. Сега си търся нова конзола :icon_crying: Иначе относно ГИ- оказа се дефектирал сензор за температура и налягане. Срещу 150 лв. заспа :icon_doh: Относно задната чистачка- изгоряло е моторчето. Някой знае ли дали моторче от Каризма дали ще пасне :icon_hmm:
  6. Моделът е Landy Renco и ще ходя тези дни при Маргела на околовръсното и ще пиша. Благодаря!
  7. Мерси за бързите отзиви.Вслушах се в съвета на мъдрите и съм вече с 5W40, всички консумативи са сменени (ролка, ремъци, филтри, без горивния, че не излизал такъв, накладки, тампони)за около 280 лв. без работа. До тук добре, но защо ли не работи задната чистачка, предните стъкла не се отварят и на кой му е харесала антената ми :icon_box: Това са белите кахъри. Повече ме притеснява, че като качи оборотите в движение над 4000 и автоматично превключва на бензин. Дайте предложение какъв може да е проблемът (свещите са сменени)? :icon_hmm:
  8. Оказа се, че ремъка е на Gates, но в комплекта винаги трябва да има и менте, за да се продаде на такава цена....не ги сложих. Ролка на SKF-62 лв. ми вдъхна повече доверие. В понеделник ще пиша повече, като видя отчета :icon_box: Между впрочем някой слагал ли е Автобокс да сподели за марка и габарити. Мисля, да държа резервната гума в него и не само де ;) Поздрави!
  9. Здравейте колеги, да ви се похваля, от вчера вече съм горд собственик на space Star 1.6I с ГИ. :icon_rock: Още не съм взела колата от сервиза- реших първо да я обслужа. Оказа се, че ГИ дава проблем при тръгване и преминаване на втора предавка-връща на бензин. Отвориха филтрите и се оказа, че има остатъци от лепило. Изчистиха ги и проблема се отстрани, да се надяваме не за кратко. В сервиза бяха учудени, колко нескъпи са консумативите, (примерно ангренажен ремък+ ролка на Gates - 50 лв.)за бъдещите собственици да споделя, че масло 5W40 не е за нашите условия, ако се кара автомобила в Канада - да, като за БГ чудесна работа върши и 10W40 (4 л. за 40 пари).Сега ще сменя филтри, накладки и тампони и Като я взема ще пиша. Поздрави, успешен ден и бъдете здрави! :drinks:
  10. Явно вярната Нива ще си остане за почивните дни...много ми хареса идеята за Вагона, но повеюе място-повече литри в резервоара. :icon_crying: Значи, да се разходя до Плевен, а дали мога да смъкна от цената, изглежда много лъскава отвън, за наличие на ръжда, ходова част и състояние на ГИ май на място ще се види.
  11. Здравейте, колеги! :help: Става въпрос за следната ОБЯВА: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11384239677234464&f1=details&slink=5awpy0, понеже живея в Своге дали да се разходя само за тази кола до Плевен... Страшно много харесах и Space wagon-a,но да не е с GDI мотор и след 2001 г... но пълно щастие няма.Ето тази ми грабна окото: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11388178264935568&f1=details&slink=5ax6du , но не знам как ще е с поддръжката, все пак е на годинки ... :icon_hmm: Чудих се и за Seat Alhambra...но от писанията във форума, все повече ми се ще да се присъединя към :mitsu-smiley: клуба. Колата няма да се "настъпва" много, но да е здрава, маневрена и с "разумен" разход. Нямам много опит с колите (досега съм карала само Лада Нива с газова уредба, затова и желанието да е проходима колата).Основно ходене по баирите с двете деца, мъкнене на колела, багаж и т.н.) Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...