Премини към съдържание

galin

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

За galin

  • Рожден ден 01/03/1977

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    GALANT 2,5 v6 24v

galin's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. :mitsu-smiley: Имам голям проблем. Жена ми я удариха и колата е в ужасно състояние. Трябва ми малко информация - има ли разлика в задните врати между седан и комби? Моята е комби 1998 и ако някои има врата да ми пише и тел. :icon_crying: БЛАГОДАРЯ ВИ.
  2. galin

    Газов ижекцион

    Мерси за отговорите, преглеждам темата от както съм я задал . :mitsu-smiley: Има логика да я направя в бургас . . . . с обслужването. Но тъй като доста често пътувам до София не ми е проблем . Истината е друга - тъй като колата ми е 2,5 v 6 естественно и газовото по-скъпо. В Бургас дори и при приятели цената е 1800 лв. без бутилка за рез. гума. В София 90% от цените са 1450 лв. + 50 лв. за бутика за рез.гума до 1650 лв. :mitsu-smiley: Ако някой има други идеи да пише не съм ришил твардо къде и при кой да я сложа. Вярно е че има и големи МЪРЛЯЧИ по сервизите. Не искам някой такъв да ми опропасти хубавата количка. :icon_thumbup: мисля, че ще послушам SVEN за ЕЛЕНА ГАЗ виждат ми се читави. Колега, моля пишете по-грамотно!!! Спазвайте парвиалта на форума - началото на изречението да започва с главна буква както и имената на градовете!!!
  3. galin

    Газов ижекцион

    :mitsu-smiley: Колеги, някои може ли да ми препоръча каде да си сложа газ инжекцион . няма значение в кой град ; за сега съм се насочил към София . Благодаря ви .
  4. :icon_clap: аз съм там 14;00 на полигона на каблешково . някой с други предложения да казва няма много време. а доколкото за ШАТРАТА идеално ще има място за всички. :icon_thumbup: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:
  5. пишете ме и мен . имам предложение за тези които са от бургас . може да се съберем на полигона преди каблешково и да сме в колона за сл. бряг . :icon_thumbup: а за всички други както предложи колегата може да се съберем до стария аква парк до главния вход има складове които не работят всички в неделя и има място. също може и на правата преди лук оил преди кръговото между сл.бряг и несебър. пишете :icon_thumbup: :mitsu-smiley: GALLO
  6. galin

    Tcl

    Мерси за отговорите, вече го пробвах няколко пъти с нетьрпение очаквам първия снияг. В Бургас риядко пада и ще се наложи да отида на ски някаде. Някои да го е пробвал на сняг ? :icon_thumbup: :mitsu-smiley:
  7. galin

    Търся сервиз в Бургас

    Аз си поправиям колите само в ( avtotest 2000 ) много съм доволен .
  8. galin

    Проблем с 1.9tdi

    1 сменяш всички филтри 2 виж свещи за подгрев 3 акумолатор с голам стартов ток 4 добавка в горивото 5 дюзи 6 СМЕНЯШ ФРЕНСКИЯ ДВИГАТЕЛ НА РЕНО с ЯПОНСКИ . 7 наи важното махаш го и взимаш друго :mitsu-smiley: :icon_thumbup: :icon_rock: :good: и аз се збласках с много печки . сега карам само бензин . дизела трабва да е нов . Модератор: С този отговор не помагаш на колегата, а той очаква сериозни мнения. Надявам се, че темата няма да се развие в безмислен спор за или против дизела!
  9. galin

    Tcl

    здравеите ! скоро си купих :mitsu-smiley: 2,5 v 6 24 v много сам доволен . изкам да разбера как точно работи : TCL : карал сам BMW 530 d , astra 1,9 cdti 150 hp. но е различно и при двете , тракшана се вклучва различно от това на :mitsu-smiley: влагодариа ви предварително
×
×
  • Създаване...