Премини към съдържание

4i4o Tony

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което 4i4o Tony е написал

  1. При подаването на газ имам вибрации в волана,когато колата е по инерция изчезват,появяватсе когато направя ляв или десен завой после пак изчезват,реглажа на гумите е перфектен.Даите някакви идеи от какво може да е това.Появиха се след смяната на десен носач или поне аз така си мисля.
  2. Колеги моля помогнете как да си обуча дистанционното на централното колата е каризма 2001 1,8 гди,пробвах с процедурата която намерих тук но нищо не стана.
  3. Колега аз обиколих не малко сервизи и никаде неможаха да ми влязат в компа,аха да отида в балканстар и реших че по евтино и по сигурно да направя една разходка до пловдив при милен,останах много доволен,хем диагностика хем и разни дребни проблемчета ми реши.
  4. Здравейте колеги а за каризма 2001 1,8 GDI същата ли е процедурата
  5. Малко доуточнение аз централно на автомобила си имам и работи,но отключвам и заключвам с ключа а искам да е с дистанционното.Има вероятност да греша дали това трябва да се сложи или просто трябва да си обуча дистанционното,при наличие на централно честно казано незнам какво да направя.
  6. Колега "приемник влизане без ключ" това е буквалния превод,затова ме кара да мисля че е за централното и си има и дистанционно,свалено е от каризма,но мястото от кадето е свалено при мен няма куплонги за него
  7. Закупих си https://www.megaparts.bg/product/modul-centralno-zakljuchvane-za-mitsubishi-karizma-1-8-gdi-16-v-125-k-s с дистанционното комплект само че проблема е каде да го сложа в колата.Разглобих я половината и не намерих куплонги които да пасват на това.
  8. Търся преден ляв калник сив металик за Каризма фейслифт 2001 телефона ми е 0897466407
  9. Търся оригинално дистанцонно за каризма модула е MR238029
  10. Колеги моля ви,кажете ми или ме насочете към някои сервиз във София кадето могат да ми обучат дроселовата клапа на каризмата.А що се отнася до "check engine" свети постоянно,грешката е P0141 O2 Sensor Heater Circuit Malfunction но от това което прочетох не е задължително да е изгоряла,та ако знаете как да я тествам моля кажете че хич не ми се дават 160лв. А за обучението което е дадено в форума за моята каризма не става,говорех със милен от Пловдив и човека ми каза че трябва да е през комп задължително.
  11. Имам колата от 2 седмици и почти нищо не знам за нея,а преди карах кола без никаква електроника и това че не свети не ми направи никакво впечетление. На диагностика ходих няма грешки,колата варви но от време на време присецва между 2 и 2500 оборота но нищо повече,имам прдвид че както карам колата леко сама ускорява без да подавам допълнително газ но нищо повече,няма проблем със студения старт,абе никаква индикация за проблем.
  12. Утре ще ходя да ми адаптират дросела,та и това ще погледнат,но преди седмица ходих и нямаше никви грешки. Възможно ли е да е проблем с самото табло?
  13. Здарвейте колеги,днес реших да си разглобя таблото че беше мръсно от вътре,свалих го и кво да видя,на мястото на лампата за check engine сложен изолир.Ужас направо ми призля нз.слагам една лампа връщам таблото паля и лампата свети постоянно.Ниски на високи обороти,карах колата няколко километра нощо ще ми извади очите.Ако някой има представа от какво може да е това да пише че направо ми се ебм.
  14. Купувам бобина за каризма 1.8 GDI 125кс 1 или 2 gsm.0876466407
  15. Здравейте колеги,искам да попитам от каде мога да си намеря оригинално дистанционно за каризма 2001-ва и дали може да се препрограмира та да работи на моята кола.
  16. 4i4o Tony

    Проблем с ГДИ

    Здравейте, колеги, от 3 дена съм собственик на Carizma 1.8 GDI. Колата е превъзходна, но има малък проблем - ниските обороти са много ниски, толкова, че аха да изгасне. Иначе върви добре и е почти безшумна. За сега имам толкова наблюдения, но някой може ли да ми каже от какво може да е проблема със оборотите или поне да предположи. В петък ще я карам на диагностика, но съм много скептично настроен. Благодаря предварително на споделилите опит или предположения.
×
×
  • Създаване...