Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

иксата

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    софия

иксата's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги здравейте , темата е стара но имам нужда от помощ. Имам Звезден ездач 1.8 , когато е студена няма проблем , но покарам ли я , като загрее кракът ми винаги е на газта , падат постоянно оборотите и гасне , чистиш съм дросела само веднъж , но не се оправи както трябва , кое точ о е стоковото моторче и тези колектори за които говорите , за да си поиграя и аз да ги изчистя, че вече ми е мъка с такова каране , благодаря предварително !
  2. Колеги помагайте ,че ми побеля косата... спейс рънърчето си го съживих ... че беше зле . Смених горивен филтър който е зад въздушния филтър , с нова бензинова помпа НО изобщо не подава бензин , помпата и всичко в кошницата е проверене , дюзите са минали през ваничката , и все още не мога да я подкарам на бензин , моля за съвети и помощ , 1.8 , 122к.с само с предно
  3. иксата

    Задни носачи

    Здравейте, темата е доста стара , но все пак трябва да попитам. Тръгнах и аз да рециклирам задните носачи поради смяна на пружини , но болтовете се наложи да ги режат . Намерих 2та болта които са за реглажа , за 32лв , но не мога да намеря другите 2 болта които явно са само закрепващи , спейс рънър 95г , моля помагайте защото колата е на стенда и не е много гот да стои там ... майсторите ще ме разберат.
  4. Колеги знам че темата е стара но имам нужда от помощ. Живея в шумен и колата ми не пали, замерихме с един майстор и се оказа бобината, но не можем да я намерим нито нова нито втора ръка дори, нали цяло делко търся дайте съвет как може да си подкарам бегача :(??!
  5. Аз също имах проблем с шарнирите ,ходих в митцубиши и ми казаха че за този модел (сравних с вин-а на колегата ) няма шарнир който да се продава отделно ,трябвало целия носач 380 лв ..... Няма шанас но се оказа пич този в мицубиши и ме посъветва да си ги откарам на стругар който ги отвори отдолу и сега са като нови , но все пак ако някой е намерил наистина шарнир кото да става нека даде координати !
  6. Искам и аз да попитам . купих си спейс рънър 1.8 бензин не е 4х4 ,имам проблем 1 с дюзите карах да ги чистят но не станаха в машината както и да е ще прявя другаде,интересуваме сега как да си сменя горивния филтер преди да наливам бензин , нз даже къде се намира , дайте малко хелп .
×
×
  • Създаване...