Премини към съдържание

ttsvetanov

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което ttsvetanov е написал

  1. Здрвейте, аз имах същия проблем, но при мене се беше окислило едното краче на регулатора и се беше разпаднало. Отремонтираха ми го във франсизкъп като ми сложиха този регулатор http://www.ebay.com/itm/MOBILETRON-Lichtmaschinenregler-Generator-Spannungsregler-VR-H2009-70A-/262740024808?hash=item3d2c869de8:m:mgVMucKbFWlNeXNWQqd3D-w и нямам никакви проблеми вече. Пак около 100лв ми излезе. Мисълта ми е че този регулатор "Mobiletron vr-h2009-70a" го дават като заместител на оригиналния MD619268, който беше за моя 100А алтернатор, моят автомобил е и автомат, затова не съм търсил "по-слаб", замервал съм много пъти откакто го смених и на празен ход си дава малко над 14V. В ебей цената му е около 26 евро, за който иска сам да си го сменя.
  2. ttsvetanov

    Тресене при ускорение

    Здравей колега, до сега колкото карета съм имал износени вътрешни, предимно износването е било в чашката. Установява се много лесно като разглобиш карето и измиеш "чашката" отвътре с нафта няма начин да не видиш ако се е износило има ясно видими следи къде са се "вкопали" съчмите.
  3. ttsvetanov

    Поставяне на ГИ

    Здравей колега, аз съм с газов инжекцион PRO-GAS, компютъра е TAMONA както и MAP-a, инжектори и редуктор LOVATO, бутилка на мястото на резервната гума и зарядно при капачката на бензина, мисля към 1200лв беше целия сетъп и вече над 40к км никакви проблеми, монтирана е в Карлово, но не мисля че и тук в сервиза на про-газ биха имали проблем с поставянето на газовото, не виждам какво му е сложното на галанта та трябва да е с уредба за 1600лв.
  4. Здравейте, от доста време се ровя за аналог на оригиналното ATF SPIII достъпен по "нашите ширини" и най-накрая има резултат http://www.meguin.de/meguin/produktdb.nsf/id/e_9427.html цената в немският ебей е повече от достъпна. Не видях да го има на сайта на "нашето" представителство на въпросната марка масла. Мисля скоро да го поръчам и пробвам и ще върна отзиви. Поздрави Цанко.
  5. ttsvetanov

    Джанти 17 цола

    Здрасти, аз продавам моите с които купих Галанта, ако ти харесват ще ти ги дам за 260лв както ги виждаш с гумите и капачките. Ето линк към обявата ми в друг сайт: джанти Поздрави Цанко.
  6. Здрасти 270лв е оригинален ремък с 2-те ролки за V6 2.5. Иначе не виждам какъв е проблема с това кой какви ремъци си купува и защо нападате колегата... Аз лично вече съм си патил в този форум от такива препоръки за най-доброто, затова не се вживявайте чак толкова в стремежа си за най-доброто... И не разбирам защо трябва да се купуват части само от където препоръчат няколко човека от форума ?
  7. Здравейте, когато си сменях пистовите ремъци забелязах, че шайбата на коляновият вал е от две части и вътрешната шайба(тази която движи) ремъка на климатика и хидравликата се движи навътре към двигателя и навън към другата шайба, а под нея има някаква гума доколкото се виждаше без да я свалям. Въпросът ми е някой имал ли е подобен проблем и оправя ли се или се сменя с нова? Колата е Галант 99 2.5 V6. Поздрави, Цанко.
  8. Любимото ми субарце в действие http://i62.tinypic.com/hs3sxj.jpg и скорошната ми придобивка която още стои в раздел продава на форума :D http://i57.tinypic.com/2q8ov34.jpg
×
×
  • Създаване...