Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

stridento

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което stridento е написал

  1. Прочетох темата - видя ми се интересна, но този модул е една скрита в черна кутия електронна схема. Мисля, че тук не е мястото да се правят реклами на фирми и майстори, но или дайте колко струва схемата и от къде се поръчва, или направо публикувайте подробно самата схема.
  2. Карам Mitsubishi Space Star (DG0) 1.3 16V (DG1A) - 82 к.с. бензин, производство 2000 г.

  3. А някой знае ли електрически какви напрежения има към тези 2 клеми и къде точно се намира зумера? Питам, щото отскоро карам Mitsubishi Space Star (DG0) 1.3 16V (DG1A) - 82 коня бензин и зумера ми работи, обаче звука му е много тих, а предната кола която карах беше със зумер с прекъсваем сигнал и беше абсурд да забравя фаровете включени. Иска ми се да направя нещо по въпроса, но не зная точно какво и как.
  4. Купих преди по-малко от 2 месеца Mitsubishi Space Star (DG0) 1.3 16V (DG1A) - 82 коня бензин и все още я разучавам. Намерих в жабката 3-те оригинални емблеми – фирмената емблема и двата надписа Space Star, които трябвя да са на задния капак. Видях, че са лепени с някакво лепило, от което има още следи. Понеже цвета на колата ми е сребрист металик, много-много следите от лепилото не се забелязват, но ако се вгледаш внимателно- ясно се виждат отблизо. Въпроса ми е какво лепило да ползвам, така че да не се разлепват по никакъв начин, дори и при много ниски и много високи температури. Четох доста за лепилата, но не смея да рискувам с какво да е лепило (тоест няма място за експерименти), защото ако ги изгубя някъде по пътищата, като се отлепят и паднат, трудно ще си намяря други такива. Надявам се някой колега от форума, който има практически опит с подобен проблем, или е сигурен в качеството на лепилото, което би ми свършило работа да помогне с компетентен съвет.
×
×
  • Създаване...