Премини към съдържание

мarinm

Потребители
  • От него общо

    19
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което мarinm е написал

  1. мarinm

    Нов Galant

    Първо да ти е честита новата придобивка, а относно поддръжката се свържи с DJ Tymbi. Много добре работят с колегата там и си разбират от работата. Поздрави!
  2. Здравейте колеги! Уикенда пътувах малко извънградско и забелязах че от време на време ми светва една лампа на таблото. Въпросната е най дясната на долния ред. Като каничка с реолтанче под нея. Свети в жълто. На няколко пъти светваше за по няколко секунди - до минута и после си изгасваше. Колата е 2,5 шестак с газов инжекцион ако има значение. Благодаря на отзовалите се! И още един въпрос извън темата. От къде мога да си намеря читави кабели за свещи. ОЕ на комплекта е MD332110 :mitsu-smiley:
  3. мarinm

    Покупка на Galant

    Да да, за тази си мислех по спомен. Иначе си прав - нямат общо :mitsu-smiley:
  4. Честито колега! Само да те радва и много безаварийни километри да и навъртиш. За въпроса ти предполагам ще се изкажат по компетентните. Аз само исках да ти честитя :icon_thumbup:
  5. мarinm

    Покупка на Galant

    Много прилича на една форумна където се продаваше. Имаше я и във фейсбук групата, но тя беше с регистрация ТХ... :mitsu-smiley:
  6. За нищо колеги! :rijden:
  7. мarinm

    Въпрос за съединител

    По това шаси излиза 225мм. На Exedi ( Японски ) притискателен и феродов + лагер NSK излиза към 350 лв. Поздрави! :mitsu-smiley:
  8. имам железните оригиналните си за галанта. Размера е този.продавам ги без гуми, тъй като ги сложих на новите джанти. Цена: 70 лв. четирите. ако те интересува пиши или звънни на 0887 601 202 :mitsu-smiley:
  9. Колеги може да го знаете, но аз сега попаднах на този каталог и реших да го споделя. Търси се по шаси, двигател ОЕ и дава схематично и точно всичко. http://partsale.eu/spare-parts Поздрави! :mitsu-smiley:
  10. Как да сложа снимка, като заради тоя сняг и очакваната киша не съм я мил. То аз не мога да я гледам такава, направо е много мръсна...:( Но ще я кача тия дни, няма начин :good:
  11. Така, вече си взех колата от сервиза на DJ_Tumbi със поправени скорости. Искам да изкажа благодарностите си към него и колегата му тук. След като я поогледаха излезнаха и някои други неща които трябва да се пипнат, но те не са спешни и ще са по натам във времето. Сега остава да и направя едно извънградско да и се нарадвам истински :icon_thumbup:
  12. Здравейте колеги, за мен 1бр. с ника и Galant ако може :icon_thumbup:
  13. Става, ще се радвам да присъствам :mitsu-smiley: :drinks:
  14. Благодаря ви колеги. Значи колата вече е в сервиза за ремонт на скоростите. Симптомите са точно като горе описаните: има едно пристъргване на празен ход, което изчезва при натискане на съединителя. Ще сменят всичко необходимо което излезе след като я отворят. Снимки ще кача, само да си я взема оправена, да я измия и да я снимам. Дано да не излезнат някакви скрити дефекти и до ден - два да си я взема и да и се изкефя като хората, че тия дни я карах лекичко заради тия скорости Като стане готова и се успокоя че всичко е наред, ако някой е близо до Младост в София да свирка да почерпя по бира :icon_thumbup:
  15. Здравейте, вчера стана собственик на Mitsubishi Galant 2.5 V6 163 к.с. 2000 г. Много се радвам на избора си и ще се радвам да споделям с вас радостите и тревогите си свързани с тази машина. Като за начало да кажа, че го взех с шум в скоростите. Както прочетох тук, това си им е масов проблем и утре сутринта ще я карам при DJ_tymbi. Надявам се да няма усложнения и след като я прегледа обстойно да няма някакви изненади. Поздрави на всички!
×
×
  • Създаване...