Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

zvezdelin

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    софия

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galant 2.5 V6

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

zvezdelin's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте колеги. Да ъпдейтна малко темата с моя галант. Наскоро го закарах на майстор и положението беше отччайващо :( отдолу пода е е изкючително изгнил, на места имаше дупки. За съжаление ще трябва да се разделя с него което е доста кофти. Утре официялно ще стана собственик на едно пежо 307 SW 2.0 бензин комби което ми изпадна от познат. Та така.. най-вероятно скоро ще си пусна за продажба гумите и джантите от галанта защото не ми трябват вече 195/65/15 но пък са новички на 1 сезон летни и зимни. Искам да благодаря на всички в този форум защото съм научил доста неща от вас. До нови срещи някой ден може би пак ще се върна към :mitsu-smiley: защото ми е много на сърце, но за момента е това.
  2. За София най-добре ходи при колегата от форума DJ Tymbi http://www.mitsubishibg.com/forum/index.php?showuser=9
  3. Благодаря на всички за отговорите. МАлко като се пооправи времето ще го карам при един познат тенекеджия за по обстоен преглед и ще го правим. Мерси пак на всички.
  4. Здравейте колеги, изпаднал съм в една голяма дилема. Имам Галант 2,5 V6 1998г, както всички знаете ръждата си казва своето. Тази зима нещата станаха доста зле, веждите са за смяна, бомбетата отпред също трябва да се правят ръбовете отдолу на вратите също, за от долу пода не знам как ще е. Тук идва дилемата дали да вложа едни пари в него за да си го стегна или да се набутам с доста повече пари в една нова (стара) кола. Харесъл съм си Мазда 6 (2004 - 2007 година) 2.3 мотора 166 коня. Лошото е че в форума на мазда чета че те също ръждясвали особено ако са от Австрия Германия също така често имали проблем с моторите ядяли си масълце и трябвало основен ремонт. Но всичко си е до късмет на какъв екземпляр ще попаднеш. Моя Галант си е с перфектен мотор, ходова част само скапаната ръжда и не знам ако го оправя дали след 1-2 зими няма да е същото. Моля Ви за съвет какво бихте направили Вие. Благодаря предварително! P.S Ако темата е в грешен раздел моля да ме извините!
  5. Провери си помпичката да не е изгоряла ако не се чува никакво бръмчене докато натискаш лостчето, или са и се откачили кабелите, мъркучетата.. Нещо от този род
  6. Здравейте, търся газов инжекцион за мицу галант 2,5 в6 пълен комплект.
  7. Здравей, амовете ги купих нови но ще ми трябват и пружини ако си сиг...

  8. Здравей колега, във връзка с темата за амортисьорите. Аз на моя Галант преди година му купих нови Каяба и съм доволен. Смених и пружините, но не трябваше. Ако твоите са заминали имам две /оригиналните/. Ако ти трябват пиши да се разберем. Амортисьори си купи нови.

  9. Търся задни амове за галант 2.5 седан, читави )
  10. zvezdelin

    Митсубиши Галант 136 к.с.

    За 2,5 v6 първоначалното обслужване ми беше около 550лв февруари месец. За 2.0 не мога да кажа.
  11. Колеги, да ползвам темата за още едно питане .. Имам прослувутия проблем с часовника, прочетох важната тема за оправянето му всичко ми е ясно само не видях никъде как точно се вади самата платка на часовника, имам някъкви подозрения но не съм сигурен за това питам първо... Маха се първо тази кора дето е над него ли (и тя предполагам е на щипки) и после се вижда самата платка или начина е друг ? Мерси предварително !
  12. Благодаря на Andy Van Der Drift, че ме насочи към DJ Tymbi за проблема с оборотите и голяма благодаря на Пламен, че ми оправи колата за има няма 15 мин сега е пушка Относно колегата който питаше за разхода, колега не съм я засичал все още градско в София, взех я миналия петък . Извънградско, Мездра - София (точно 100км) от пълно до пълно с круиз на 120км/ч ми даде 8 лтра но имах проблем с ТПС, който вече е оправен.
  13. Благодаря ще го потърся, а за носача ще си го взема ако се наложи поне ще си имам един който може да се рециклира.
×
×
  • Създаване...