Премини към съдържание

Hristin

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

За Hristin

  • Рожден ден 12/03/1983

Интернет контакт

  • AIM
    hristin2001
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Galatn 2.4 GDI 1999г.

Hristin's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Имате ли идея по какъв начин да си оправя антената. Преди време я счупих на една автоматична автомивка. Счупи се и пластмасовото жило. Може ли да се смени телескопичната част или се купува цялата антена без двигателчето :rolleyes:
  2. Hristin

    Цъкане/Почукване.....

    И аз имам много сходен проблем. потраква ми рано сутрин и после уж се пооправя малко, но понякога се чува и постоянно. Когато карам извън града и поддържам към 2500 оборота примерно и усещам леко предърпване отвреме на време. имате ли представа от какво може да е това. Знам само че имам проблем с дроселовата клапа и ще ходя някой ден до Милен в Пловдив. Това дали може да има нещо общо с нея? :icon_hmm:
  3. Моят Галант също е търсен много време от брат ми в Германия в някакво затънтено местенце, но мисля че си заслужава. взета е за 4500 евро.
  4. еййй космическия кораб е просто нещо невероятно. не ми се вярва да влезе скоро в производство. :first:
  5. И аз искам да попитам същото ) :rolleyes: Също искам да те питам и кога ще можеш да ми погледнеш колата
  6. Hristin

    Галантче най-накрая

    Когато се наложи я поръчквам, но не много. Днес обаче я изпробвах веднъж и не ми направи номер :icon_hmm: Благодаря за бързите отговори
  7. Hristin

    Галантче най-накрая

    Еййй голяма простотия. :help: Вчера на няколко пъти ми изгасва колата, като единия път беше на светофара на НДК и стана панаир. Нямам късмет с тази кола и усещам че проблема ще е сериозен. Проблема е следния- на 1-ва скорост всичко е наред, а като включа на 2-ра скорост и премина 4000 оборота и колата изключва, огасва и свети лампичката за ламда сондата или дебитомера незнам точно. Трябва да изчакам малко и като запаля после не свети нищо до следващия път като превиша 4000 оборота. Помагайте колеги :icon_doh:
  8. Hristin

    Галантче най-накрая

    Колеги, можете ли да ми кажете някой сервиз където да ми направят свестна компютърна диагностика на :mitsu-smiley: в София. около мен сервизите са скръб. намирам се около кв.Хладилника
  9. Hristin

    Галантче най-накрая

    :icon_hmm: смених си най накрая ремъците и ролките. ремъка е бил много износен. оправиха ми дисковете на спирачките, били са малко накривени. Неможаха обаче никъде да ми намерят бензинов филтър пууу :icon_doh: остана да се оправи това горене на масло :icon_blush: казаха ми че сместа от ауспуха била много богата. На мен ми се струва че не изгаря бензина като хората..... но защо ли :icon_hmm:
  10. Hristin

    Галантче най-накрая

    :icon_thumbup: :drinks:
  11. Hristin

    Галантче най-накрая

    къде мога да го намеря
  12. Hristin

    Галантче най-накрая

    аз пък нещо не съм доволен от моето Галантче, а уж е 150 кончета нещо го спира след 4500 оборота е*ати. Ще го засиля към някои мост :help:
  13. Hristin

    Галантче най-накрая

    Абе колеги имате ли си на идея дали цената от 320 лв е нормална за ангренаж и ролки :icon_blush:
  14. Hristin

    Галантче най-накрая

    Аз уча и работя в софия и рядко си идвам към Ямбол. Ако имаш път насам пак може да пием кафе. Между другото мися че познавам сина ти ако се казва Ивчо
  15. Hristin

    Галантче най-накрая

    днес ходих да я закачам на компютър, но майстора се оказа много нещастен и нищо не разбрах общо взето. разбрах само че няма грешки в компютъра в началото се съмняваше че е бензин даже хах като гледа това GDI. има и някакъв проблем като натискам спирачките при по висока скорост и ми тресе в колата, но не от АБС-а. мисля че е от дисковите спирачки. казаха ми че едната срувала кам 150 лева. дали е верно тва :icon_hmm: а до колкото за горенето на масло си гори по малко.
×
×
  • Създаване...