Премини към съдържание

Davcho

Потребители
  • От него общо

    4
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Davcho е написал

  1. Здравейте колеги! Можеби този въпрос не е за тази тема точно за това се извинявам предварително. Има ли разлика между радиаторите на климатроника на бензиновите и дизеловите двигатели? Ако няма може ли да се монтира радиатор на климатроника от Каризма ГДИ 2001 на Галант ТДИ 1998? Благодаря и се извинявам още веднъж ако съм объркал темата.
  2. Davcho

    Покупка Галант

    В такъв случай разхода на газ колко горе долу би могло да излезе при умерено каране не да се настъпва да кажеме с около 60- 70км/ч. градско колко предполагате че ще ми излезе ? Във София :icon_blush: за груба сметка.
  3. Davcho

    Покупка Галант

    По принцип аз от 2- 3 седмици разглеждам и чета за колата и като че ли 2.0 е по одачният вариянт понеже 2.5 е доста мощничка и може би подръжката ще е по сериозна като цена от 2.0. Като четох за свещите 30лева за 2.0 а за 2.5 240лева. това си ме по стресна :icon_blush: . А за гориво си мисля бензин заради газта. Иначе ми се иска да си има климатроник и някоя друга екстричка понеже мисля че със старата кола се калих достатъчно искам малко да се по глезя А и до колкото разбрах на GDI моделите газ не се слага или е трудно и рисковано за двигателя, поне аз това забелязах от писаното но може и да не съм разбрал като хората...
  4. Davcho

    Покупка Галант

    Здравейте колеги :rolleyes: Понеже съм нов във форумите ако трябва да отворя нова тема по въпроса моля кажете ми. От известно време имам желанието да си купя Галант 97-03 г. и да сменя машината на времето Тойота Корола 86 :icon_blush: която харчи около 11- 12.5/100 бензин. Та като цяло не съм определил капитал за Галант но можеби някъде около 4000- 5000лв. максимум, понеже са доста парички за мене. Ще можете ли да ме насочите към по конкретен двигател и година като вещи във занаята. И още веднъж ако трябва да пиша по въпроса другаде моля кажете ми. Благодяря предварително :icon_bye:
×
×
  • Създаване...