Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

zahariev

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което zahariev е написал

  1. Аз я имам от 3 месеца и си беше така.маслото не съм го сменял.
  2. ОК,мерси.Значи ще трябва да се ходи по сервизи пак.А ако се покара известно време така дали ще стане по-голямам белята?
  3. Аз за да включа на 1-ва колата трябва да е напълно спряла,ако се движи леко хърка при влизане.Това нормално ли е?
  4. Да,занесох го на ключар и той ми го оправи.Проблема беше същият-лампичката мигаше ,но не правеше контакт с колата.
  5. И аз имах същия проблем,оправиха ми го срещу 10 лв.Във форума съм срещал такава тема как да си "обучиш" дистанционното ако не ти се дават пари.Може да я потърсиш. Поздрави!
  6. Ясно,на мен като ми го монтираха показваше някакви оставащи километри,но като стигна до нула и стоя доста време въпреки,че съм презареждал колата 2 пъти. Една сутрин от самосебе си започна пак да отчита. :icon_doh: :drinks:
  7. Мерси,колега.Уж бях пробвал по този начин и не се получаваше,сега стана .Явно в мен е била грешката.А оставащите километри с наличното гориво автоматично ли се променят като се дозареди колата или пак трябва да се нулира?
  8. Здравейте,колеги, И аз си монтирах такъв бутон(по-точно ми го монтираха).Появиха се допълнителните функции-оставащи километри и средна скорост,но не мога да ги занулявам и контролирам по никакъв начин.От най-лявото копче се занулява само средния разход,другите -не.При вас така ли е или си работят нормално и на какво се дължи това? Поздраави!
  9. Привет,от една седмица съм със Space Star и при мен това капаче зее,така го купих.Щях да го свалям и да се чудя как да го побългарявам,но това инфо ме улеснява много,за което благодаря на колегата. Поздрави и безаварийно!
×
×
  • Създаване...