Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Dimoz@ta

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Pernik

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Star 1.9 DI-D

Dimoz@ta's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравей Приятел, относно това за оставащите километри до зареждане ще кажа следното. И при нас се появяваше тоя проблем и ме дразнеше но намерих начин да го оправя . Когато зареждаш извади ключа да угасне таблото и го земи във теб .. зареди плати и когато го сложиш пак най-вероятно като се стартира дисплея няма да е заредило новите километри но при стартиране на двигателя дисплея се гаси и пак се пуска и тогава трябва вече да е с Преисчислени Километри . При мен винаги се получава по тоя начин ! Успех !
  2. Здравейте ! При мен е 5.7 до 6л. градско и 4.5 до 5 извън града мойто Мицу е 1.9 DI-D 2002г.
  3. Здравейте колеги ! По надолу имах статия в която казах че дистанционното не работи . Всичко пробвах и накрая ми казаха че е изгоряло .. :icon_crying: Искам да питам дали по авто моргите или борсите .. авто частите дали въобще може да си намеря ново ? Нуждая се от съвет ! Благодаря предварително ! :mitsu-smiley:
  4. ... не ти ли е дошло на ум че щом търси помощ му е малко в повече тоя разход ? с 15 градско ? всеки ли може да си го позволи ?
  5. Dimoz@ta

    Ударен

    Здравейте колеги! Днес ми се случи нещо, което съм сигурен че дразни много от вас! И това е някой да ви забърше колата ... И така това се случи и на мен и отзад бронята ми е одраскана и то доста? Чувал съм че се махат тези драскотини със Паста и полиране? Може ли да ми препоръчате нещо? Или да ми помогнете по някакъв начин! Благодаря предварително!
  6. Здравей колега ! Може да е от много неща но според мен е от това че двигателя най-вероятно се е износил ... Дядо ми има форд фиеста 1.1 бензин и тегли по 10-11 градско ... няма мощност по бавно ускорява с две думи колата се е износила .. а пак и на тези 220 хиляди километра си е доста .. УСПЕХ ти пожелавам с Решаването на проблема ! :icon_thumbup:
  7. Благодаря ! Искам да те попитам само , ако може още малко информация да ми дадеш за това как си го оправил срещу 10 лева .. В смисъл на Алармаджия ли го Води или :?
  8. Здравейте колеги ! Имам лек проблем с Дистанционното на колата . Паднаха му батериите и отидох да ми ги сменят обаче след това спре да прави какъвто и да е контакт с колата ... Лампичката мига Обаче не прави контакт с колата ? Моля , помогнете !
  9. Здравейте Искам да попитам нещо относно Навигационната система на Space Star ,понеже имам диск с навигация обаче за Австрия, Швейцария и Италия и се чудя дали мога да си взема и на България ? някакви съвети ? насоки от къде да си взема ? или изтегля ? Благодаря предварително , Колеги !
  10. Да двигателя е същия и когато стартира колата няма никакви проблеми всички параметри са и в нормата и движи перфектно .. Проблема е в стартирането !
  11. Здравейте Колеги , моля помогнете Моето Mitsibishi Space Star 1.9 TDI , понякога капризничи , независимо дали е топло или студено не ще да запали ! Горивната помпа е отремонтирана , дюзите също, къде е проблема не могат да ни кажат . Кодировката на ключа или някъде другата. Понякога са необходими три-четири стартирания , понякога повече а има седмици когато работи безупречно . :icon_crying: :icon_crying: :icon_crying:
  12. Здравейте ! Аз съм нов в този Форум Но съм много щастлив , че се присъединих към вас ! Имам Mitsubishi Space Star 2002 година . Много добра кола но имам един проблем,който ме дразни много и ще ви помоля за помощ ако можете Той е следния : Стерео уредбата ми не чете записаните дискове ,но интересното е че когато сложа оригинален диск тръгва .. и другото което са ми казвали,е че понеже е от 2002г Стереото чете само CD a не CD-R както са сега дисковете .. Възможно ли е това ? Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създаване...