Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

rusnak

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което rusnak е написал

  1. rusnak

    Дросел GDI

    Собственик съм на каризма GDI 2001г. Check engine лампичката започна да мига и повече от 2000об/мин не искаше да вдигне. Закачих я на компютър и изписа "грешна позиция на дросела". Свалих го , изчистих го от нагар и замерих крачетата на моторчето ,което управлява клапата и ми показва 1.5 ома на две по две крачетата - според мен е в изправност, но незнам. При подаване на контакт се затваря до край ,а след това се отваря леко. Паля колата подавам газ , а не иска да помръдне дросела, но пък бензин подава. Незнам какво да пробвам вече, навсякъде от моя град (Белене) майсторите вдигат ръце и казват - незнам. Моля за съвет
  2. Общо взето синята изглежда читава и поддържана спрямо видеото и снимките. А ако се страхувате да не ви я вземат под носа - капарирайте я за 2 дена :icon_hmm:
  3. rusnak

    Дисплей

    Благодаря, това вече го знам , просто питам има ли начин да се настрои на моментен разход а не среден. А, ако искаш мога да ти пратя копие на моя диск . И за оставащи километри .. наистина незнам как да го накарам да показва вярно :icon_crying:
  4. rusnak

    Дисплей

    Средния разход и на каризмата го показва , питам за моментен. А защо да приключвам с навигацията ако нямам копие, ако откача акумулатора - нещо не мога да си го обясня ?
  5. rusnak

    Дисплей

    Колеги да ви попитам, имам каризма гди 2001 елеганс и дисплея е с вградена навигация. Има ли опция да ми показва моментен разход на горивото и ако има какъв е начина да го настроя? Също така има и средна скорост - което показва вярно и някакви километри показва които не ги знам за какво са (нито са изминати от последното зареждане нито са оставащи километри спрямо горивото в резервоара). А и някои има ли информация от къде да си изтегля карта за България (и други източно европейски страни) за навигацията, защото имам диск, който мисля, че е оригинален, но той е само със западните европейски държави. Благодаря! :rulez:
  6. rusnak

    Цена за Каризма 1.8 GDI

    Много съм съгласен, моята джедайка в момента ми дава към 7/100км с климатроника и се замислям на есен да хващам пътя към Пловдив, а за сега ще си почистя самичък нагара на дросела понеже възможностите ми спират до тук :rolleyes:
  7. Ами като за начало гледай да не тракат повдигачите, да не излиза черен дим от ауспуха при форсиране, скоростния лост при връщане от трета на втора дали влиза добре (понеже синхронизаторите на втора скорост са най-податливи). Ако се сетя още нещо ще пиша. Поздрави! П.С. Относно GDI каризмите.
  8. Аз пробвах с добавката на Liqui moly - намали шума ,но съвсем малко. Не се надявай на чудеса ! Когато не ми чукат повдигачите двигателят едвам се чува.
×
×
  • Създаване...