Премини към съдържание

eJ_karlito

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

eJ_karlito's Постижения

Стартиращ

Стартиращ (1/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Орландовската Каризма както предполагахте беше зле - не само бронята...Цялата потропваше и то само при натискане, ходовата част видимо не е в кондиция, а търговеца е един гаден циганин които се държи супер нагло и твърди че колата е перфектна. Другото интересно е че 4-те гуми бяха все различни, половината направо като сликове + липсващо последно гърне и здраво пърдеше.. общо взето 2200лв ми се виждат много са нея в това състояние и за момента отпада като вариант. Синята Каризма излезе по-хубава от на снимките даже, момчето каза че е внос от Австрия, но ръжди почти няма. Двигателя си работи хубаво и гладко, ходовата част няма никакво тропане - даже я покарахме из квартала му - динамиката и е добра. Скоростите си влизат леко общо взето много ни хареса, а очаквах че щом евтина ще е дарак. 1700лв ми се виждат много изгодна цена. Днес отиваме на две коли на оглед, въпреки че ме съмнява да излезе нещо по рентабилно от синята Каризма. Други ден, усещам че ще ходим да я регистрираме в Кат, стига баща ми докато се чуди да не ни изпревари някой :icon_doh:
  2. Благодаря за насоките. Оказа се че в София колите от модела с 1.6 двигател не са никак много, даже са точно 5 тези които влизат и в бюджета ни. Обадих се на повечето - ще ходим на два огледа, като и двата екземпляра са нов внос. Първо отиваме да гледаме http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11393438171936634&f1=details&slink=5w18yg в някаква автокъща в Орландовци - по телефона джамбаза я изкара изкара едва ли не перфектна кола, общо взето зарибяваше яко и нещо му нямам доверие, но ще се види на място. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11393538989683797&f1=details&slink=5w18yg - това е втората кола на която ще правим оглед, по евтина е,частно лице я продава. Момчето по телефона не ми разправяше празни приказки - каза ми къде какви забележки има, общо взето точен пич. Пък и колата има снимки от всякъде + видео така че придобивам по добра представа за нея. Отиваме да видим как ще са живо, пък после ще кажем как е било.
  3. Здравейте. Баща ми иска да си купи Мицубиши Каризма, до сега е карал само немски коли - опел,форд и фолсваген. Японските коли са му тъмна Индия. Спрял се е на Каризма, заради ниският разход на бензин според ауто дата, голямото купе и главно багажник, и по ниската цена от другия предпочитан от него автомобил пасат седан. Ще търсим кола с 1.6 двигател 90коня, за да е с малък данък - дизела не е вариант. Има ли нещо специфично в тези автомобили, което трябва да се гледа при покупка или е като другите коли? Нов внос или кола карана в България е по-добре да се вземе? Горе долу колко пари излиза обслужването (Масло + ремъци филтри и тн)? Възможно ли е до 2500-2600лв да се намери читав екземпляр в София? Ще се радвам да ни дадете насоки, защото тези дни мислим да обиколим повечето обяви в региона. Благодаря.
×
×
  • Създаване...