Премини към съдържание

S.T.A.L.K.E.R.

Потребител
  • От него общо

    67
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Благоевград

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Eclipse 2G '98 с кожен салон

S.T.A.L.K.E.R.'s Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Аз съм с втора генерация, почти същите симптоми, но като мина на бензин, прекъсването ми спира, колата има мощност. Ще ходя при газаджия.
  2. Здравейте, колеги, джиткайки бегачката, всеки ден ми изникват разни въпроси: 1) По някога(не винаги), докато карам градско и я настъпя, на около 4,000 оборота се чува едно виене. Някакъв лагер ли е проблемен? 2) След смяна на комутатор-а( може и да е съвпадение), като запаля колата, стрелката за оборотите подскача със 100-тина оборота и пада.(т.е. играе). В нашата група, във фейс-а, ми дадоха като идея, да сваля таблото и да почистя контактите. 3) При намаляне на 120 и след това на 80 км, колата леко тресе. Криви дискове? Това е за момента.
  3. При мен за сега висок разхода заради вече лошия съединител, който му е време за смяна. Със 25 литра газ, едва 135 км минавам, което е около 32 литра на 100км.
  4. Здрасти колега, пиша ти относно климатика. Според теб стъпковия мотор не работи, така ли? Ако е така какви пари струва?

  5. На запад цените на горивата са други и заплатите също. По тая логика дай да се возим на корси, щот харчели малко. На газ определено е по-евтино. Два пъти почти. Едно е да мине 100 км с 45-50 лв. съвсем друго е с 15 лв газ да минеш 250 км. Предпочитам да карам готина кола на газ от колкото някоя масова на бензин.
  6. Kryndon, за газовата, не съм съгласен, тъй като съм виждал, къде, къде по-мощни коли с АГУ.Да не говорим,че с тия цени на бензина, просто няма как не да сложиш газ Просто не сме толкова богати да караме само на бенц... ps: Виждал съм Кайен на метан... PSS: Масово на старите бмвта тройки слагат газ, а те не са по-икономични от Еклипсите, та защо и аз да не си сложа газ...Българина като цяло е беден и не може да си позволи да кара изцяло на бензин.
  7. Да не отварям нова тема-при пускане на климатика, оборотите падат на 300 и долу и не се качват. Колата губи душа. Освен това за 16 км извънградско, на втората точка, бензина се изпари от предпоследната чертичка, на последната. Да е такъв смукач тоя климатик, не вервам...
  8. Не е лампа, а стрелкичка. Долу в ляво, до тази за водата.
  9. Хах, значи има две лампи за масло. Една е жълта и като светне е желатно да долиеш, а втората е червена и ако светне значи положението е страшно е абсолютно задължително да добавиш маслото. А за стрелката е друго. Тя се намира долу в ляво, до стрелката за температурата за водата. Нарисувана е масльонка. Това е датчик за налягането на маслото в двигателя. Когато запалиш, тази стрелка трябва да се вдигне. Самите масла не ги разбирам. Карам с едно немско, казва се MAXXUS.Като задържиш на контакт светят ли ти всички лапми? Защото аз смених 6-7 по километража, че имах изгорели. Писах във фейсбук групата. Kryndon, при мен е леко омаслен двигателя, но нямам локва.
  10. Здрасти, приятелю. Според мен не е редно да гори толкова много масло. Аз карам до момента с 5W40 пълна синтетика. Немско. Да, редичко е, но за около 7000км които изминах за една година, чак тогава ми светна жълтата лампа, за доливане. Като запалиш мотора, виж на километража, долу в ляво, колко показва стрелката за налягането на маслото. Пръчката се гледа само на равно място(без да има наклон) и при напълно студен двигател. Тоя мотор събира 4 литра масло. Икономичен е. При теб нещо много бързо го яде. Имаш ли течове по двигателя. При мен има, но явно са малко, защото нямам локва масло където паркирам.
  11. Не ги разбирам много тия работи, но трябва да си специалист в тази област. Защото има вариант да не прецениш точно дали двигателя ще издържи на нужното натоварване. Не случайно има специални тунинг ателиета, които се занимават само с това. Не може всеки да турбинира колите си. Tурбо версиите трудно се намират в Европа.
  12. Да възродя темата...Карай градско забелязвам, че доста хора се обръщат да гледат колата. И малки, и големи. Най-ми стана кеф, когато паркирах и след 10тина секунди минава групичка от 4-ма азитци ... Ми и 4-мата обърнаха глави.. :icon_dance:
  13. Мерси, ще го гледам като се постопли времето.
  14. Че аз свещите не съм ги пипал от както взех колата. Питах един който ми прави техн. преглед и той ми каза да съм погледнал меката връзка. :icon_hmm:
×
×
  • Създаване...