Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Капитана

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Исперих

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Carisma 1.8 GDI

Капитана's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Предни пружини за Каризма 1.8 GDI Фейслифт
  2. Капитана

    Горивен филтър

    Благодаря Аз иначи мислех нещо като скоба да си правя за отварянето на помпата,че такава бях гледал някъде из нета .
  3. Капитана

    Горивен филтър

    Моят Vin e XMCLNDA2A1F001107,ако е възможно да ми кажете каде се намира моя филър ? Днес се помъчих да изкарам помпата на резервоара, но не успях да развия пластмасовия пръстен... съответно не успях да видя дали имам филтър там( този с номер MR911602). Ta въпросите са ми два- каде се намира моя горивен филтър и как да изкарам помпата( да развия черния пластмасов пръстен който я държи) ??
  4. Капитана

    Горивен филтър

    Здравейте колеги Аз също искам да подменя моя филтър, но като погледнах тук http://catalog.gt-parts.ru/?st=70&l=b3A9PXx8bWFya2V0PT1ldXJvfHxleD09fHxtYz09N0FRfHxzbT09REEyQXx8Y2M9PUxOWENMNnx8a2V5PT0xM3x8c2JnPT0wMjB8fHBjPT01NjI1N1J8fHA3MD09MQ%3D%3D не ми стана ясно отново каде е тоя фултър на моята кола ?!??! Затова пускам номера на рамата и ще ви помоля за помощ : № XMCLNDA2A1F001107
  5. Ясноо , бл;агодаря )) А тоя отдушник има ли ннещо като уплътнение да предотвратява това влизане на вода през него ??? а иначе съм планирал това масло да го сменя към 50 000 пак, тъй като от старото е останало нещо и е влошило леко качеството на новото
  6. Аз също смених маслото на моята ск, кутия и сложих Тотал 75w90 тъй като съм с 1.8 ГДИ 122кс, но въпроса ми е за цвета на маслото което източих. То беше с тъмно кафяв цвят и по-гъстичко от новото което налях и също така имаше неприятна миризма на нещо което е вкиснало, та въпросите ми са : 1. Цвета нормален ли е и дали се дължи на сложена добавка при предишна смяна ?? 2.преди смяната имах проблем с пристъргване при влизане на 3-та скорост , а сега имам трудности при влизането на 2-ра , някакви идеи за този проблем ???
  7. Здравейте колеги, аз също имам този проблем и днес колата тотално ме "предаде". Досега само в разширитения съд се образуваше нещо подобно на грес и само го почиствах, съответно доливах и антифриз след това тъй като намаляваше с около 300-400 мл , а маслото се губеше със същтото количество между двете смени. Но днес колата просто загря изведнъж и изхвърли антрифриза и има сериозен теч някаде около маслениоя филтър, което според мен си е сериозен проблен. та някой има ли идея какъв е проблема, защото не мога да я паля в това състояние , за да не стане по-голяма щетата. Модела е каризма 1.8 ГДИ 2001 XMCLNDA2A1F001107 вин номер.
  8. Капитана

    Бордови компютър

    В такъв случай или дисплея не работи или пък при монтажа на СД player-а не са свързали някой кабел за захранване и затова да не работи, за което аз силно се надявам А колкото до показателите не ми е толкова голям проблем съига да си работи и свети там, щом го има като екстра да си я позлзвам А за температурата знам че и на други марки автомобили не измерват вярно точно тоя показател.
  9. Купих си каризма и дистанционното не работи , при покупката батериите бяха изтощени и не забелязах тоя проблем, но сега след като ги смених и зачистих бутончета и платката би трябвало да работи. НО не стана така , червената светлинка на ключодържателя си свети силно при натиск на бутона , но заключване или отключване няма , колата не реагира на дистанционното. Възможно ли е да не е на тази кола или пък след смяната на батериите трябва нещо да се ресет-не за да засича устрйството.
  10. Ами явно става въпрос за проблем в платката тъй като след 2 проверка на копчето , като го натисна и след това пробвам да сваля задните стъкла от главния панел , те не се свалят, така че до няква степен работи тая платка :Д Аз пак ще видя някой техника да ми замери напрежението както казахте на буксата и да видим откаде идва проблема.
  11. Капитана

    Бордови компютър

    Тоя борд-компютър работи ли изобщо без оригинално СД, защото аз си имам сложено друго на Сони и на дисплея нищо не се изписва , нито часовник нито градуси все едно не работи. Та това заради факта че не съм с оригинално СД ли е или си е проблем с борд-компютъра??? Колата е 1.8 ГДИ 2002
  12. Здравейте колеги, преди седмица си купих Каризма 2002 елеганс и имам следния проблем: панела на шофиорската врата си работи, но останалите копчета по останалите 3 врати не. Отворих и почистих панела и всички копчета но отново не работят, съмнявам се в копчето, което заключва стъклата. Проверих и всички бушони в колата ,но всико там е ОК та ако може някой да сподели решение ще съм много благодарен.
×
×
  • Създаване...