Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Stoyan_D

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

За Stoyan_D

  • Рожден ден 03/07/1979

Местоживеене

  • Град
    Пловдив

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    спейс старс 1.3 86к.с.

Stoyan_D's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Да този отзад на два пъти се запушва.И да споделя,за феновете на ("мап"сензора)Моя мап е с капаче на щипки и се отваря.Има 2 маркуча(тънки),аз си мислих че единия е вход др.изход,но сега не съм сигурен,тъй като го отворих вътре има само една платка и там където са входовете на маркучлетата има предполагам,че са сензори и явно измерват налягането на газта и въздуха. :drinks:
  2. Здравей те, отново.Като чета коментарите по горе забелях,че се е породил сериозен спор :D .Искам да споделя за резултата на моя проблем и така след няколко седмици лутания и малко ядове засега се надявам че съм решил проблема(прехвърлянето ми от газ на бензин).Оказа се,че единият ми газов клапан се запушва и на два пъти го отварях за да го почиствам. :icon_clap:
  3. Благодаря ви за бързите отговори. Компа на Г.И ми е Прогаз,винаги съм зареждал от Лукойл или ОМВ,но заредих 2-3 пъти от бензиностанция на Газпром в Стара Загора и от тогава започна по време на движение,и най вече при тръгване от място да прехвърля на бензин.По магистралата ми го направи сами 1 път и затова сметнах,че е от газта.Но сега зареждам само от ОМВ и смених 2-та предпазителя(до акумулатора и рейката) няма кой знае колко промяна само като чели става по рядко.Майстора ми напарви настройка на горивото(горивната смес била бедна)тъкмо реших,че вече всичко е ок. и като заредих бут. до горе и пак същото, даже сега като обръща на бензин се случва да загасне или да подскача(като при палене на скорост)по време на движение на малка предавка и ниска скорост.Ще сменя отново филтрите на първо време пък после ще видим.
  4. Здравейте.От около месец моят Мицко ми създава проблеми.Пали без проблем,на бензин също си върви нормално,като прехвърли на газ веднага преминава на бензин все едно газта ми е свършила .Това не се случва винаги може да си върви нормално и в даден момент вече на газ не върви.Смених филтрите ходих на газаджия,но при него не направи проблема и няма как да установи проблема тъй като на компа няма записани грешки.Съмнява се в датчика за горивото.Като карам на дълго проблема изчезва,но като покарам в града и като зареда бутилката проблема се връща.В началото помислих,че е от мръсна газ,но заредих и от други бензиностанции,а проблема си остава.Колата е Спейс Старс 1.3,86 к.с.,99г.,Г.И.Ако някой има представа какво става с моята звездичка,моля да даде съвет.Благодаря предварително.
  5. Проблема е решен.Нови свещи и отново сме на старт. :icon_clap:
  6. Здравейте,и моят спейс стар (99г.1.3 86к.с.)до вчера му нямаше нищо и днес сутринта като се опитах да го запаля върти като откачен обаче неще да запали.Много Ви моля да ми дадете някакъв съвет.Благодаря предварително.
  7. Stoyan_D

    Газов инжекцион

    Благодаря за отговорите и извинявайте в началото не разбрах,че коментарите се отнасят за мен. :icon_doh:,:icon_blush: вече съм газифициран и скоро ще ви споделя как се държи колата и какъв разход ми дава.
  8. Stoyan_D

    Газов инжекцион

    Здравей те!От скоро съм собственик на :mitsu-smiley: спейс стар 1.3 86к.с.и сега искам да и сложа ГИ макар,че някои майстори ме уговарят да си сложа обикновена с-ма тъй като двигателя ми го позволява.Проблема ми е в това,че нямам толкова пари и мисълта ми е дали няма да ми излезе по-евтино ако си закупя с-та от някой магазин и да отида само да ми я монтират.Моля Ви да ме посъветвате какво да направя,какъв ГИ да си купя,какво ми трябва,обиколих доста сервизи и не знам на какъв вариант да се спра.Ако има някой компетентен моля да ми помогне.Благодаря Ви предварително.Май накрая проблема ще окаже в мен самия. :rolleyes:
  9. Stoyan_D

    Газов инжекцион

    Здравей,Жоро!От броени дни съм нов собственик на Мицубиши Спейс Стар и искам да си сложа ГИ може ли да ми кажеш координатите или телефон на твоя майстор в Пловдив,защото нямам никаква идея къде да отида.Вчера ходих до BRC в Пловдив,но ми казаха 1 сума направо ме :icon_box:.Благодаря ти предварително.
×
×
  • Създаване...