Премини към съдържание

mr_oizo

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което mr_oizo е написал

  1. Здравей,

    Благодаря за разбирането! Колата вече я продадох цялат...

  2. Здравей, Показанията се сменят от бутон Disp на оригиналия плеар или за тези, които нямат такъв могат единично преди да запалят колата да направят следното:"слага се контактния ключ без да се дава на контакт.Натиска се бутона без надпис и се дава на контакт,натиска се сет и се сменят позицийте.". link
  3. mr_oizo

    Катастрофирах :(

    Здравейте, Благодяря за бързите отговори и за съветите! Проблема е, че нямам гараж и условия да я държа, и продавам на части, иначе съм убеден, че ако аз си я продам на части ще й взема максималното. Тъй като нямам гараж и канал доста трудно ще е да я продам на части :( Това което ми каза застрахователя на първия оглед, че ако излезе тотал ще ми платят 75% от пазарната цена. А под пазарна цена се притеснявам, какво имат предвид - как ще я нормират. Иначе колата е за тотал - даже когато я качвахме на платформата предните колела не вървяха в една линия - събираха се навътре. Другото, което ми хрумна е ако двигателя все пак е здрав гледам в mobile-то продават същата с повреден двигател та да си прехвърля моя евентуално на нея. Това е за сега благодаря ви за отговорите отново и пак ще питам като имам други терзания Като цяло мнoго ми допадна този модел и разглеждах други коли за тази цена и тези характеристики не откривам друга, която да ми направи такова впечатление.:mitsu-smiley: си е :mitsu-smiley: :icon_thumbup: Поздрави!
  4. mr_oizo

    Катастрофирах :(

    Здравейте отново колеги, Във връзка с описания проблем по-горе и вероятността (поне след първия оглед) Застрахователите на виновника да оценят повредата като тотал, обмислям варианта да я разкарам. Поразпитах, колко могат да ми дадът, ако я дам за скрап и ми отговориха, че от порядъка на 320лв, но в такъв случай ще си запазя 4 запазени зимни гуми с джантите. Някои знае ли колко вървят ударени коли за части, в смисъл вратите са здрави, стъклата са здрави - освен предното,стоповете са здрави, за двигателя и скоростната кутия още не знам, ще разбера в началото на седмицата. Благодаря предварително! Поздрави!
  5. mr_oizo

    Катастрофирах :(

    Много Ви благодаря за бързите и полезни отговори! Честно казано се надявах да се оправи, но всеки път като отида и се убеждавам колко е съсипана :( Преди седмица ходих да говоря с мойте застрахователи (където ми е Гражданската), и един от служителите ми каза, че най благоприятния вариант е, ако ми я "пишат" тотал (естествено, ако дознателя отсъди в моя полза), където ще ми изплатят 70% от пазарната цена. Но с колкото и хора да съм се консултирал, всеки ми казва, че не е тотал и да не се занимавам да я правя. Относно следствието: Дознателя ми каза, че на следващия ден след ПТП-то ще ме извика на разпит, но така и не се обади. На четвъртия ми писна и отидох да го търся, че поне моите показания записа. На 15-тия ден отидох да го потърся за информация. Това, което ми каза, че неставало толкова бързо, трябвало експертизи, разпити и т.н. Така де колата седи на пл. паркинг и незнам какво да правя, още повече без решението на дознателя нищо немога да предприема :( Поздрави!
  6. Здравейте колеги, Случи ми се нещо много неприятно, преди повече от 2 седмици ми отнеха предимството и се блъснах челно в сграда. Всичко стана след като един малоумник реши от дясна лента (на двулентово платно) да звива в лява пресечка и това става в момента, в който се изравняваме. При засичането ме отклониава от лентата и се блъскам челно в ъгъла на сграда в ляво от платното :( В момента предницата ми е смазана, аирбеците отворени, предните колани разтегнати (не се прибират) предните седалки изкривени (тъй като имаше пътници отзад без колани и се спряха в седалките) и напукано предно стъкло. Струва ми се, че двигателя е влязъл навътре към купето. Още чакам дознателите от КАТ да излязат със становище. Имам две молби към вас: Първата е - можете ли да ми препоръчате сервиз, където мога да я закарам за оглед и евентуален ремонт, ако си заслужава такъв (и според зависи колко ще ми дадът от гражданската на другия участник). В това число тенкиджийски и бояджийски услуги. Втората е - имате ли информация колко време отнема долу-горе да се изготвят експеризи за ПТП-то и да се разпитат свидетелите, понеже минаха повече от две седмици и нямам новини от КАТ. Беше извикан дознател, тъй като едно от момчетата от моята кола беше настанен в болница. Слава богу е изписан вече и си почива. ПП: Каско нямам. Прилагам и няколко снимки да добиете представа. Благодаря предварително! Поздрави!
  7. mr_oizo

    Проблем с чистачките

    :icon_bye: Здравей колега, Благодаря за предложението! Ще го пробвам, просто се надявах да има някаква опция за регулиране без да се използва груба сила
  8. mr_oizo

    Проблем с чистачките

    Здравейте, Моя въпрос е малко в страни, но пак е свързан с чистачките. Рамото на чистачката на челното стъкло от страната на шофьора не прилепва плътно до стъклото в основата си. След около 10см от долно крайно положение вече прилепва и си чисти добре, но тия 10 см мн ме дразнят седят мръсни. С другото рамо нямам такъв проблем. Гледах пружината как мога да я натегна, но не видях нещо за регулиране силата й. Благодаря предварително! Поздрави!
  9. .. ха и в мойта го пише същото :D При мен ситуацията беше следната тези дни: три дена не бях я палил и то, когато бяха най-студените дни (-10/-15). На третия ден се пробвах (добре, че ми е нов акумулатора) при -15 и първите няколко пъти въртеше стартера (като преди това подгряваше доста свещите), но нещеше да запали. На третия или 4-тия път взех да подавам и по-малко газ и запали. Това беше зора... После през целия ден нямах проблеми - спирам тръбвам ... пушка. Много съм доволен от Мицито си :rulez:
  10. Благодаря за съвета :icon_thumbup: Моята звезда от скоро я имам, но когато премина към извеждане на допълнителния бутон ще прегледам и връзките за презпояване :good:
  11. Здравей колега, Честито за успеха ти! Имам едино питане относно допълнителния бутон: изглежда като фабричен, от какво е? И дугото, което е цялата информация по ел. схемата, от къде се взима сигнал и т.н. - от руския сайт ли я взе? Благодаря предварително! Поздрави! ПП:Имам и един проблем с бордовия компютър, малко не е по тази тема, но нали стана въпррос за него, та когато я запаля не ми излизат ясно цифрите по него, след известно време като я покарам се оправя малко положението, но не на сто процента. Това на слаби връзки ли се дължи или на изгорели пксели? :icon_hmm:
  12. Благодаря ти за бързия отговор и за насоките! А относно дали има приемник - не съм сигурен просто предполагам Ще се обърна към Мирослав.
  13. Здравейте! И аз съм в същата ситуация - наскоро си взех Mitsubishi (Space Star 1.9 DID 2001) само с ключ без пласмасовата част. Явно е била счупена и сега завършва с метална дръжка. Та централното ми работи, но не съм сигурен дали е нямало дистанционно за управление на централното и за включане на алармата (в ръководството е описано дистанционно с 2 бутона - "Lock" и "Unlock"). Въпросът ми е каква е процедурата от тук нататък? Tрябва ли да сложа нова аларма, която да управлява и централното или само дистанционно което да се "обучи" за съществуващата инсталация? Нямаше да Ви пиша и щях да проверя директно при Ратола, само че съм от Варна Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...