Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

speedo

Потребител
  • От него общо

    27
  • Регистрация

  • Беше тук

За speedo

  • Рожден ден 01/09/1978

Интернет контакт

  • AIM
    mr_speedo
  • MSN
    mr_speedo@msn.com
  • Уебсайт адрес
    http://www.lancer-evolution.eu/
  • ICQ
    165804778

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Lancer GLXI 1.6 16V

speedo's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. speedo

    Помагайте Lancer 4g92

    Благодаря много за инфото. Днес намерих по обява дано да работи ако ли не ще пробвам и този вариант. :good:
  2. speedo

    Помагайте Lancer 4g92

    Ами замери бобината.
  3. Здравейте от доста време не съм писал. Днес колата взе да ми гасне минава 1 км и гасне оборотомера и той спира като изгасне. Закарах я на майстор и той каза че е комутатор. Търсих нов но не мога да намеря за това се обръщам към вас ако някой продава или може да се поправи ще е супер. Другия вариянт е да купя цяло делко. Ако някой може да помогне да пише ще съм много благодарен
  4. Благодаря DJ. :drinks: Клапаните майстор ще ги прави но не знае на колко да ги направи. Много съм ти благодарен.
  5. Може ли някой да ми даде инфо за реглажа на клапаните на 4G92 1.6 16V. И имат ли значение изпускателни и смукателни в реглажа. Благодаря предварително.
  6. speedo

    4g92 Vs. 4g93

    Мерси за отговора. Не виждам никаква разлика и в обороти спрямо километраж. Но благодаря за отговора. :mitsu-smiley:
  7. speedo

    4g92 Vs. 4g93

    Няма разлика кутията е една и съща. Сложих я и карам вече месец без проблем. :mitsu-smiley:
  8. speedo

    Време за смяна

    Здравей колега, карам същото :mitsu-smiley: като твоето (комби) с мотора 4G 92 лично аз си ги купих от Самурай (ремък и ролка) но и в Ротола ще ти свършат работа но цената е доста по висока това не зависи от Миро той е много свестен човек и винаги е готов да ти свърши работа. За смяна на рамък и ролка ми взеха в Ротола 70 лв. което мисля че е доста висока за разлика от другите сервизи там е около 30 но аз бях доста ядосан и отидох направо в Ротола за 2 часа и работата беше 6 доволен съм много от тях . В Самурай ремък 42 лв. ролка 56 лв. За ротола не помня но поне с по 20-30 лв на е отгоре вярно че частите са оригинални но всеки си знае джоба това е от мен. П.С Ремъка е италиански а ролката е на койо. Ти си решаваш всеки си решава.
  9. speedo

    4g92 Vs. 4g93

    Моля някой да ми помогнe да ми обясни има ли разлика между скоростните кутии на 4G92 и 4G93. Благодаря предварително. :mitsu-smiley: фен.
  10. speedo

    Ангренажен ремък

    Абе по добре да сменяме на време всичко за да няма скъсвания на ремък, щот после става олелия ако чупи нещо много ще е неприятно.
  11. speedo

    Скоростна Кутия Помощ

    Бях там но не ми помогна много а и неговите "Котурници" както казваш ти малко бяха ретро . В Стара Загора намерих след 400 км. преход за деня там ме огря слънцето от един Colt малко катастрофирал. С малко редакция стана работата. Утре качвам и ще видим какво ще стане дано да е 6 работата.
  12. Моля ако някой знае да помогне. Днес ми се скапа скоростната кутия и по точно ми затегна лагер и счупи кожухът на скоростната кутия. Зъбните колела са добре видимо но кожухът е леш, ако някой може да помогне да каже дали се продават в магазин или от морга. Моделът е 4G92 - 1.6л. 113 коня. Ще бъда безкрайно благодарен ако някой помогне - а причината е моя немърливост не съм проверявал маслото. :(
  13. speedo

    Газова уредба

    Колега моето :mitsu-smiley: е същото като твоето само че е произведено 94г. с газова уредба е на BRC но е слагана в Италия просто така я купих. Нямам абсолютно никакъв проблем на газ, скоро ходих в сервиза на BRC в Пловдив и го гледаха умно как е направено имах малък проблем с газовата и за това ходих в крайна сметка нищо не можаха да ми помогнат само ми показаха къде е управляващият чип на газта за мен това беше достатъчно и още се прибрах и я оправих(1 реле и 1 кондензатор бяха скапани). Няма гърмене без проблем си е .
  14. speedo

    Ангренажен ремък

    Не ми се вярва Японците да са толкова назад че да не сложат защита на клапаните. Гледал съм снимки на моя модел на буталото с 4 вдълбини си е което значи че има къде да паднат клапаните при евентуално скъсване на ремъка. :mitsu-smiley:
  15. speedo

    Ангренажен ремък

    4G92 1.6 GLXI има защита поне така съм гледал снимки на буталата имат 4 сериозни вдълбини на бутало. Ако някой знае моля да пише кои мотори има и кои нямат но аз си мисля че всичко което е над 1500 кубика има защита (за дизела не съм сигурен).
×
×
  • Създаване...