Премини към съдържание

tishko civic

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което tishko civic е написал

  1. Е, извинявам се за размерите. Май нещо не съм го измислил, та написах тая глупост. п.п.Нищо не съм казал за Хонда, че да става въпрос за нея. :icon_hmm: п.п.Колега, намери ли семеринг?
  2. тези размери не са ли за семеринга на коляновия вал от страната на ангренажа ? rosko@- защо не извадите семеринга и не видите дали има записано на него размери или да го премерите със шублера
  3. човек нисаните в събота бяха 5 а в неделя май само два,а в неделя бяха дошли един Легнум сив,едно EVO 3,един колт 4ерен,едно 3000GT бяло,и тук таме някой галант,а хондите отново най-много,но да не стигаме до спорове,има много хонди защото са ефтини и леки,не всеки може да си позволи нещо 400-500 коня :rolleyes:
  4. Във Видин е ЕВО 4-ка,лично познавам човека,дори в момента евото се продава,също знам че по Митсубишито са правени доста ъпгрейди а мотора му е от ЕВО 8 А за ЕВО 6 видях на BGRC на Траянови врата преди има-нема 2-3 месеца
  5. А аз мисля че беше ЕВО 4 или 6 едно от двете
  6. здравейте колеги,малко късно отговарям,но защо всички искащи да правят ъпгрейд на бегачката прибягват до смяна на мотора :icon_hmm: s_mitko защо не се поразровиш тук-там и не разбереш дали двувалова глава не съвпада с твоя блок,или дали има еднакви блокове при които се използва и DOHC и SOHC :good:
  7. това според мен е някакъв вид дебитомер
×
×
  • Създаване...