Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Мирослав Дочев

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Русе

Мирослав Дочев's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Да при мен се оказа развален датчик който отговаря за запалването и детонацията в цилиндрите и оборотомера,но при мен не само че светваше чека но и при подаване на газ забиваше и работеше с цилиндър по малко и губеше мощност и повече от 80км не можеше да вдигне в пределни режими например при изпреварване или при изкачване на баир надявам се да съм ви бил полезен!
  2. Трябва да отидете на диагностика при човек който разполага с софтуера за митсубиши иначе може да попаднете само на възможни проблеми които не дават отговор за конкретния проблем поне аз минах по този път и дадох пари без това да реши проблема ми! Докато не попаднах на точния човек и успях да си реша проблема.
  3. Мирослав Дочев

    Check engin

    Проблемът се оказа датчика за оборотомера които отговаря и за запалването и детонациите в цилиндрите, MD374437 но пак останах без работещ оборотомер старият датчик беше ремонтиран в смисъл отворен и след това запечатан с силикон но и така не работеше коректно. Ту се включваше ту се изключваше и сега вече не знам дали да търся решение и на този проблем не ми е приятно че неработи но поне се отстрани главния проблем надявам се тази информация, да е полезна и на други ако имат подобен проблем ако все пак има някакво решение на вторичния ми проблем приемам помощ всякаква.
  4. Преди около година имах същия проблем къде ли не търсих и накрая си поръчах оригинално 38лв.и проблема се реши ако искаш потърси по моргите но няма гаранция.
  5. Мирослав Дочев

    Check engin

    И при мен съществува подобен проблем отначало смятах че това го прави само на газ но се оказа че го прави и на бензин, диагностиката отчете недостатъчна искра в запалителната система. Вероятен проблем бобина, сменихме и двете бобини и кабелите и свещите но проблема си остава.Чека свети постоянно понякога сам изгасва,и при по-голямо натоварване отново светва колата започва да се тресе и губи мощност колата ми е спейс стар 1,3 82кс. модел 2003г. Аз съм от г.Русе колата я имам от 2011г. и до сега не съм имал проблеми с нея ако е по силите ви моля помогнете!
  6. Здравейте мой роднина си хареса колт 6 генерация 1.5DID96к.с бих желал да получа информация относно надеждността на този тип двигатели и на автомобила като цяло,силни и слаби страни и обслужване искам да съм му полезен с тази информация.Колата е 2006г. на 92383 км.внос от Италия Моят сайт благодаря ви предварително за полезната информация.
  7. Проблемен се оказа датчика както каза Milen_z, занесох я на майстор който се занимава с елктрониката по колите оказа се след замерване че проблема е именно в датчика.Направи някаква модификация по датчика и сега работи, това ми струваше в пари 80лв. но поне работи за сега. Благодаря отново на Милен за оказаното съдействие наскоро реших този проблем та по тази причина ви съобщавам новината с закъснение.Съзнавам че това е временно решение, но за сега това е което мога да направя на този етап надявам се да е полезна информацията и за други относно решението на проблема.
  8. Здравей те темата е наистина интересна моята е купих с гуми Марангони които както разбрах по- късно са пълен регенерат летни с размер 185/65R14 86H мога да кажа че колата се държи много добре, на сух и мокър асфалт. На груба пътна настилка са доста шумни но на качествена настилка са много тихи, от по предни коментари разбирам че и други марки гуми са шумни.Пропуснах да спомена че колата ми е Митсубиши Спейс Стар 1,3 16v 82h.p 2003г. ,след фейслифта за моят модел по каталога на автомобила дават три размера зимен 175/65R14 82H , 185/65R1486H и летен размер 195/55R15 .Разликата от втория и третия размер който съм посочил е 1mm.и по калкулатор на не дава разлика при скорост от 100km нито нагоре нито надоло в километри,лично аз когато реша да ги сменя мисля да пробвам по големия размер и разбирасе мисля да са Японски поне Бриджстоун.
  9. Много странно оборотомерът ми проработи, но уви за кратко и незнайно как около три километра пробег и отново спря да работи.
  10. От Ауто хит или Евро 07 дали мога да намеря такъв датчик?
  11. Благодаря за оказаната ми помощ колко струва подмяната на този датчик?
  12. Ако се наложи да се смени от къде мога да си намеря табло и колко ще ми струва,в Русе все по често се срещат коли като моята но доколкото знам по моргите все още не се намират такива за части честно казано свикнах и без оборотомер да я карам но ми се иска ако може да си е в изрядна.
  13. Благодаря ви предварително рамата е XMCLNDG1A3F036226
  14. Извинявам се за пропуска,колата ми е мицубиши спейс стар 1.3 16v 82кс. 2003г. модел
  15. Така си беше още като я купих ,има ли начин да се отстрани проблема или трябва да се смени цялото табло?
×
×
  • Създаване...