Премини към съдържание

bat_zlat

Потребители
  • От него общо

    10
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което bat_zlat е написал

  1. На мен ми се ще да си закарам :mitsu-smiley: някъде, където ще съм сигурен, че ще ми познават колата, двигателя, и ще знаят за какво става дума, защото колата си е стара няма спор. Защото много пъти ми се е случвало закарам я на някои, ама той човека тоя двигател го вижда за първи път и не знае по него кое какво е, ама се прави на майстор де Та за това. Някъде нещо в "Мицубиши за България" нямат ли диагностика :icon_blush: Поне да знам, че те ще си ми кажат истината.
  2. Ако му го закарам дали ще може да ми каже на какво се дължи тая работа?
  3. Ами аз компресията съм я мерил - идеална е! Аз за това много се кефя на тая машина, защото за 24 годишна двигателчето пее (да чукам на дърво ). А това прекъсване е от нещо др. Ако я карам на стенд дали ще ми кажат от какво е? :rulez:
  4. Хора помогнете моля ви се. Значи проблема е следния, като е на ниски обороти колата и има едно прекъсване като чели за 1 оборот двигателя губи един цилиндър. Сменил съм свещи, лабели и дистрибуторна капачка, но проблема на отшумя. Възможно ли е да е от това, че не съм ги взимал от Ратола и не знам колко са оригинални? Свещите са на NGK уж Ако го заведа на стенд ще да ми кажат ли къде е проблема? И ако може ако трябва да го водя да ми препоръчате стенд в София който е изпробван и е достоверен Ето и номера на рамата за всеки случай: JMBLNC12AEU404963. И понеже колтчето ми е старо (обаче няма такава машина за 1.5 двигател, карборатор. Самолет е ) и нямам книжка с него та ако можете да ми кажете по каталог кои са ми свещите? Благодаря предварително!
  5. bat_zlat

    Свещи

    Абе хора, я кажете за мойта "машина на времето", с номер на рамата JMBLNC12AEU404963, какви трябва да са ми свещите по каталог? Защото аз наскоро ги смених, сложих NGK уж, обаче има едно прекъсване което не мога да разбера от какво е? Ако ида на стенд дали ще ми кажат от какво е и бихте ли ми препоръчали място в софия да ида на стенд и да знам, че дадената ми информация ще е достоверна.
  6. Аз като си взех колтчето беше гробище горкото. Но сега вече е реставрирано :D Та мисълта ми беше, че така е хубаво защото когато си го правих и ходих в една фирма и ми свиха прагове по мое желание от ламарина, после си ги заварих и готово. Но това е в случай като моя, когато колата след това я чака боядисване
  7. bat_zlat

    Mitsubishi Colt GLX 1.4 carburator

    Здравейте, колеги, искам да ви питам дали случайно знае някой от вас този КОЛТ набор 84 с 1.5 литровия двигател колко конски сили е :rulez: Ако ще ви потрябва ето и VIN "JMBLNC12AEU404963"
  8. bat_zlat

    Инфо?

    Хахах :D . Аз за това и казвам "черупка", но го кавам с ъважение :rulez: . BAlexandrov благодаря! Аз за двигатела видях, че е 1500 кубика но по-се интересувам от kw-четата :icon_blush: . За да знам с какво разполагам под капака (как прозвуча все едно че са 250 кончета :rolleyes: ). И все пак ако някои знае точно за какви кончета си говорим за тази антика, моля да пише! А, и друго се сетих - понеже сам решил да и слагам ел.стъкла и вече сам прекарал кабеляците, та остава ми да си намеря копчета само. Искам да си сложа на дръжките на вратите копчета, за което ще трябва да си търся направо други дръжки. Та някой (макар че силно се съмнявам :icon_blush: ) да знае от каква кола ще станат такива дръжки? Аз ще ходя да търся по моргите, но все пак някой ако знае нещо моля да ме улесни пък ще почерпя на някое събиране на фен клуба :drinks: :D .
  9. bat_zlat

    Инфо?

    Аз така викам на много коли :D Но за мен това е уважение към колата :mitsu-smiley: :first: . Та интересува ме по-точно каква е кубатурата на двигателя и колко конски сили е? Ако ти трябва VIN - JMBLNC12AEU404963
  10. bat_zlat

    Инфо?

    Здравейте, колеги, ще може ли някой да ми каже къде да си намеря инфо за черупката като въведа VIN-а? Търсих във форума и намерих само този сайт "http://www.dsm-garage.ru" само, че тук не намерих много интересни неща :icon_blush: . Та някой ако знае моля да помага
×
×
  • Създаване...