Премини към съдържание

adrian

Потребители
  • От него общо

    7
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което adrian е написал

  1. adrian

    Лампа

    Здравейте колега!Как отстрани проблема, че и моята крушка започна да примигва?
  2. adrian

    Кабели за централно?

    има и един зелен кабел , той трябва да е за отключване.Ако ти трябват за аларма по-лесно ще ти бъде да ги хванеш от копчето до скоросния лост.
  3. adrian

    egr клапан

    А от къде може да идва проблема на колегата защото при мен ситуацията е същата?
  4. adrian

    Проблем с VSS датчик

    Здравейте,днес си направих самодиагностик по начина описан в една от темите.Изкара грешка 24,някой знае ли какво означава това?
  5. adrian

    Проблем с VSS датчик

    Пробвах колата на загрял двигател и поддържа около 640 оборота. След 4 тата минута започна през няколко секунди да покачва и да намалява оборотите. Стига до 700-800 и пак се връща. Колкото до инмулсите на датчика, този "майстор" едвам откри въпросния датчик, камоли да го оправя. Всички други при които ходих ми казаха, че не се занимават с японски автомобили. Говоря за град Видин. Положението е много тежко... :icon_crying:
  6. adrian

    Проблем с VSS датчик

    Никой ли няма представа ок какво е болна количката ми? :icon_crying:
  7. Здравейте! Карам Carisma 1.8 GDI 1999г. 116к.с. Проблема е следния... Не ми работи километража, бордкомпютъра работи, но не отчита нищо и стоят последните отчетени данни за пробега, а другите въобще не ги показва, изписва ми само чертички. Понякога при изключване от скорост-колата гасне. Проблемите се появиха едновременно. Ходих на диагностика и ми казаха, че е от датчика за скоростта. Смених го, но резултат никакъв. Надявам се да споделите мнението си, защото незнам какво да правя от тук нататък. Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...