Премини към съдържание

plam3n4o

Потребител
  • От него общо

    38
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което plam3n4o е написал

  1. Колеги излязохте прави,въпросната дама не знаеше какво продава(нито кубици нито коне). Оказа се че мотора 2.4gdi 147коня(така го изчислих по киловати в интернет). Колата не беше никак зле но трябва да се оправят някой неща като : реглаж предница(преди месец сменен някакъв накрайник и от там волана стой повече в дясно а колата върви направо); задна лява вежда в ръжда; многоо голям ход на спирачния педал (почти докрай трябваше да натисна за да спре). Иначе вътре беше доста добре,позапазено,незахабено или протрито предвид че и тя имаше момченце на 6-7години. Задната щора на багажника си беше на място което беше плюс но по-горе описаните работи и факта че не пожела да свали 100-200лв от цената ме отказаха засега от този автомобил. Все пак благодаря на хората който толкова бързо отреагираха с отговори,отзиви и препоръки. П.С. кофти беше и идеята че двг е 147 коня а идеята за газово няма как да се осъществи или ще е много пари (от порядъка над 1500/1600лв) за GDI мотор. П.С.2 може ключ на темата
  2. И аз се учудих за ESP на кола 2000г. по мой изчисления колите след 2004 имат такива системи,а за светлините то е ясно че ги няма просто е трябвало да се напише нещо за да хваща окото.
  3. Дамата каза че бил някакъв икономичен мотор,даже с бутон можело да включваш (economy)...
  4. Това за газовото не ме притеснява толкова а само съмнението че разхода пак няма да ми е малък. Преди дни се отървах от една ламя 185 коня сега на друга 150 коня да скоча не знам. Странно че жената с която говорих ми каза много по различна информация от тази която сте казали вие,след малко ще ходя да го гледам галантела и ако има развитие ще споделя. Мерси за отзивите.
  5. Здравейте,предстой ми купуване на автомобил по-точно този цък. Някакви мнения за автомобила и имам едно леко съмнение,дамата с която говорих ми каза че мотора бил 1.8 110 коня а като разглеждам обявата видях надписи GLS GDI -бензинов мотор,разгледах всички възможни сайтове за коли и не намерих друг такъв мотор 1.8 (може жената нещо да се е объркала). Другото което ме притеснява е на GDI мотор можели да се сложи газово инжекцион/обикновенно? Как е от към разход този мотор на това купе,подръжка на части,електрониката надеждна ли е?
  6. Да разбира се,даже във Варна имам мой човек който ще оправи по-бързо и гладко нещата.
  7. Бартер за моето Митсубиши с доплащане от твоя страна ?
  8. Ксенон е бе хора 6000к просто фаровете са ми затъмнени с фолио и малко се променя цвета но вечер свети много добре. А за прегледа нямам грижи а ако някой има проблем с минаването нека да ми пише че мога да помогна !
  9. Малко глезотийки ! Моят сайт Моят сайт Моят сайт Моят сайт
  10. По принцип за в момента не съм мислил да взимам други говорители (не са ми притрябвали) но може по-нататък да ми влезе мухата в главата и що да си блъскам главата че не съм си взел 4 канален усилвател (при условие че разликата в цената е минимална). От тая гледна точка, иначе за сега само тубата ще се връзва към усилвателя.
  11. Колеги понеже моята туба изгоря съм принуден скоро да си купя нещо та идеята ми е следната : http://www.technopol...-JBL-GT5-1204BR <- това http://www.technopol...l-JVC-KS-AX4504 <- с това http://www.technopol...atel-SONY-XM-4S <- или това Какво ще кажете струва ли си парите или да се спра на нещо друго ?
  12. Много благодаря колега, тези дни ще проверя !
  13. И на двата са "да" но мисля първо да е кабели че свещите нямат и 5000 км
  14. Ама колега аз проблем с оборотите нямам перфектни са просто няма мощност все едно се губи мощност
  15. Колеги Галанта е 95г. 1.8cc, проблема е следният: не знам дали ще мога да го обясня точно но когато и задам всичката газ без значение на коя скорост съм почва да се дави все едно е на газ и не иска да дигне обороти. Като натисна съединителя и вдигна оборотите се оправя почти веднага (усеща се леко прекъсване). Говорих с баща ми за този проблем и ми каза че може да е стъпково моторче (чичо ми имал същият проблем но при него и гаснела, само че на газ после почнало да става и на бензин и се оказало че е стъпково моторче). Някой нещо да каже по въпроса.. ? Поздрави и живи, и здрави.
  16. plam3n4o

    Проблем с Галант 95г

    Благодарско !
  17. Вьпреки гадното време аз ще сьм там на паркинга 16:00 и ще чакам пьк като се сьберем ще направим едно кафенце...
  18. Среща на фенове неделя 27.05.2012г. гр.Варна,обичайното място на паркинга(полигона след камерите по пътя за "Златни Пясъци,на кръговото в дясно по пътя за плажа и после в ляво за незнаещите ), навити ще има ли? Час 16:00 да се видим,запознаем,нахвърлим идеи,оплаквания,малко семки и т.н.
  19. plam3n4o

    Проблем с Галант 95г

    Много благодаря за инфото, послушах съвета ви и цъкането спря. Сега остава да се смени моторчето и всичко ще е ОК.
  20. Имам проблем с моя Галант 95г. 1.8 115 коня. Когато дам на контакт се чува доста силно нещо като цъкане зад жабката. Отворих да видя какво има там и видях някакво моторче можеби за парното но не съм сигурен какво е. Интересното е че не пускам парното а тва цъкане не спира. Запалвам колата и цъкането продължата. Някой да знае нещо ... ?
  21. plam3n4o

    Задно гърне на Галант

    Аз имам едно оригинално крайно гърне от Галант 95г.
  22. plam3n4o

    Светна ми ABS

    Здравейте колеги. Имам няколко въпроса свързани с моят автомобил Митсубиши Галант 95г 1.8кубика 16v и те са: Когато запаля колата и пусна фаровете (с пускането на фаровете) ми светва лампата за АБС-а, не спира да свети но самият "АБС" работи. Може ли ако накладките са на привършване да светва (да ме информира за намаляващи накладки)? Колко пари струват нови накладки - предни и задни ? Мерси предварително !
  23. Колеги аз не съм се отказал просто тея дни ходин пак малко из България, по точно до гр. Лясковец ("големия град") хихи. Таа аз от днес до неделя съм в отпуска но в сряда пак заминавам за Силистра, днес ще правя ескорт на една моя приятелка че нали завършва. Ако има желаещи за тази седмица без сряда да се направи пак едно зелено пишете ме и мен. Идеята за събиране на Метро или Пикалиди ми се струва добра, хем да се разбере кой ще идва и кой не... Ако все пак някой се реши нека да пише тук а аз ще гледам да влизам когато мога. Поздрави и успехи ! :mitsu-smiley: Това е марката :mitsu-smiley: Ако евентуално излезе нещо ново като организация и не съм влязал който може да звънне на 0893 436 222 търсите Пламен (Пацо)
  24. Изчетох всички страници с отзиви, въпроси и т.н. Евала колега " alex2511" и поздрави. Ако евентуално ти се намират лети джани 15 цола 4х114 дай снимка и оферта на л.с. И отново поздрави и наздраве :mitsu-smiley:
×
×
  • Създаване...