Премини към съдържание

plam3n4o

Потребител
  • От него общо

    38
  • Регистрация

  • Беше тук

За plam3n4o

  • Рожден ден 10/20/1990

Местоживеене

  • Град
    Варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Интернет контакт

  • Skype
    plam3n4o

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

plam3n4o's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колеги излязохте прави,въпросната дама не знаеше какво продава(нито кубици нито коне). Оказа се че мотора 2.4gdi 147коня(така го изчислих по киловати в интернет). Колата не беше никак зле но трябва да се оправят някой неща като : реглаж предница(преди месец сменен някакъв накрайник и от там волана стой повече в дясно а колата върви направо); задна лява вежда в ръжда; многоо голям ход на спирачния педал (почти докрай трябваше да натисна за да спре). Иначе вътре беше доста добре,позапазено,незахабено или протрито предвид че и тя имаше момченце на 6-7години. Задната щора на багажника си беше на място което беше плюс но по-горе описаните работи и факта че не пожела да свали 100-200лв от цената ме отказаха засега от този автомобил. Все пак благодаря на хората който толкова бързо отреагираха с отговори,отзиви и препоръки. П.С. кофти беше и идеята че двг е 147 коня а идеята за газово няма как да се осъществи или ще е много пари (от порядъка над 1500/1600лв) за GDI мотор. П.С.2 може ключ на темата
  2. И аз се учудих за ESP на кола 2000г. по мой изчисления колите след 2004 имат такива системи,а за светлините то е ясно че ги няма просто е трябвало да се напише нещо за да хваща окото.
  3. Дамата каза че бил някакъв икономичен мотор,даже с бутон можело да включваш (economy)...
  4. Това за газовото не ме притеснява толкова а само съмнението че разхода пак няма да ми е малък. Преди дни се отървах от една ламя 185 коня сега на друга 150 коня да скоча не знам. Странно че жената с която говорих ми каза много по различна информация от тази която сте казали вие,след малко ще ходя да го гледам галантела и ако има развитие ще споделя. Мерси за отзивите.
  5. Здравейте,предстой ми купуване на автомобил по-точно този цък. Някакви мнения за автомобила и имам едно леко съмнение,дамата с която говорих ми каза че мотора бил 1.8 110 коня а като разглеждам обявата видях надписи GLS GDI -бензинов мотор,разгледах всички възможни сайтове за коли и не намерих друг такъв мотор 1.8 (може жената нещо да се е объркала). Другото което ме притеснява е на GDI мотор можели да се сложи газово инжекцион/обикновенно? Как е от към разход този мотор на това купе,подръжка на части,електрониката надеждна ли е?
  6. Да разбира се,даже във Варна имам мой човек който ще оправи по-бързо и гладко нещата.
  7. Бартер за моето Митсубиши с доплащане от твоя страна ?
  8. Ксенон е бе хора 6000к просто фаровете са ми затъмнени с фолио и малко се променя цвета но вечер свети много добре. А за прегледа нямам грижи а ако някой има проблем с минаването нека да ми пише че мога да помогна !
  9. Малко глезотийки ! Моят сайт Моят сайт Моят сайт Моят сайт
  10. По принцип за в момента не съм мислил да взимам други говорители (не са ми притрябвали) но може по-нататък да ми влезе мухата в главата и що да си блъскам главата че не съм си взел 4 канален усилвател (при условие че разликата в цената е минимална). От тая гледна точка, иначе за сега само тубата ще се връзва към усилвателя.
  11. Колеги понеже моята туба изгоря съм принуден скоро да си купя нещо та идеята ми е следната : http://www.technopol...-JBL-GT5-1204BR <- това http://www.technopol...l-JVC-KS-AX4504 <- с това http://www.technopol...atel-SONY-XM-4S <- или това Какво ще кажете струва ли си парите или да се спра на нещо друго ?
  12. Много благодаря колега, тези дни ще проверя !
  13. И на двата са "да" но мисля първо да е кабели че свещите нямат и 5000 км
  14. Ама колега аз проблем с оборотите нямам перфектни са просто няма мощност все едно се губи мощност
  15. Колеги Галанта е 95г. 1.8cc, проблема е следният: не знам дали ще мога да го обясня точно но когато и задам всичката газ без значение на коя скорост съм почва да се дави все едно е на газ и не иска да дигне обороти. Като натисна съединителя и вдигна оборотите се оправя почти веднага (усеща се леко прекъсване). Говорих с баща ми за този проблем и ми каза че може да е стъпково моторче (чичо ми имал същият проблем но при него и гаснела, само че на газ после почнало да става и на бензин и се оказало че е стъпково моторче). Някой нещо да каже по въпроса.. ? Поздрави и живи, и здрави.
×
×
  • Създаване...