Премини към съдържание

Mitak117

Потребители
  • От него общо

    6
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Mitak117 е написал

  1. Дайте съвет какво може да се направи при това положение...
  2. Колеги при мен проблема е подобен, но гасне когато е в движение и освободя от скорост. Иначе тихите обороти малко играят (не от вчера), но в движение никога не съм имал проблем. А сега като е загряала и освободя от скорост веднага изгасва.... Ще пробвам процедурата с акумулатора и ще видия какво ще стане....
  3. Mitak117

    Челно стъкло

    Мерси за инфото :good:
  4. Mitak117

    Челно стъкло

    Аз също се интересувам, колко излиза цялата операция :сваляна на старото, поставяне на новото и самото ново стъкло. То май се вижда, че и при мен ще е китайско, днеска както се беше напекла колата реших да я измия с маркуча и студената водичка и ХОП, точно през средата. P.S. Акъл-море,глава-шамандура :icon_doh:
  5. Благодаря Ви за информацията. Ще помисля по въпроса за посещение в Пловдив ) Каризма имам само от 1месец и освен този проблем колата се държи страхотно,много съм доволен.Те първа свиквам с нея.
  6. Аз имам подобен проблем. Когато моята каризма работи на място (и вече е загряла)вига и сваля оборотите и оборотомера мърда нагоре надолу.Ходих на диагностика във фирмения сервиз на Миицубиши в Стара Загора и ми казаха че проблема е в някакъв регулатор на въздуха на дроселовата клапа.Този регулатор се износвал с времето и за сега не ми прави проблеми,но след време можело да почне да гасне.Казаха ми някаква ненормална цена от сорта на 1200лв.!?! за нова част. Някой има ли идея от къде може да се намери втора ръка на по-нормална цена. Благодаря предварително.
×
×
  • Създаване...