Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ivanov1166

Потребители
  • От него общо

    12
  • Регистрация

  • Беше тук

За ivanov1166

  • Рожден ден 01/08/1991

Местоживеене

  • Град
    Сливен

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    mistubishi carisma 1.8gdi

ivanov1166's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Благодаря на всички, колата вече много по-добре, работи както трябва, направих процедурата, която е задължителна след откачане на клемите на акумулатора, която ми показахте и сега е 6... и Весели празници на всички :drinks:
  2. ivanov1166

    Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Sedan 1999

    ето я обявата даже-случаино попаднах на нея като търсех да ти покажа седан-а http://www.ooyyo.net/detail/c=CD5A2F7114D28567111B876FBAE6355BABA11D6617F384/-3262769219572907168.html/
  3. ivanov1166

    Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Sedan 1999

    е има седан (classic) моята е такава 2000г. 1.8gdi ама повечето каризми които бях до преди да видя моята като я купувах все бяха хечбег,тея с по новите маски и стопове са по симпатични според мене,и не че моята е такава но като цяло ми харесва повече седан-а
  4. Ооооооо това е страшен отговор, даде ми големи надежди, само трябва да ида да опитам, ако не се сдържа може след малко да изляза вънка, нищо че е скапано времето, ако не ще е утре сутринта... Благодаря на всички, които се притекоха на помощ :drinks: :icon_dance: :icon_thumbup:
  5. Какво имаш предвид, като казваш че са махали акумулатора :rolleyes:
  6. За Milen_z прочетох доста добри неща още преди да се бях регистрирал, видях че на много места има мнения и на други от форума, на които директно им се дава съвет да тръгват към Пловдив, но аз реших да опитам като пусна тема и пробвам да се справя сам без да хода до Пловдив. Защото може да е нещо дребно и така, по принцип преди време ме хвана мерака за мотори и сега ми е като хоби да се цапам с тях и най-важното е, че си ги оправям и работят добре а сега с коли се почвам
  7. Ами колата е 2000г. ,купих я преди 10 дена, като пробвахме да я запалим не можа щот нямаше достатъчно ток. Даже не завъртя, момчето от автокъщата дръпна неговата кола и подаде ток на carisma-та и я запалихме за да я пробваме, покарахме я около 3-4км и се върнахме в автокъщата и я изгасихме, защото се навихме да я купим(харесахме я), а нямаше бензин викам си поне да я закарам да зареда да има малко. Та изгасихме я ама веднага след това я опитахме дали ще запали поне да взема друг акумулатор, ако тоя не става и както казах пробвахме, но не запали и тогава тоя от автокъщата каза на колегата си да иде да даде акумулатора от един Seat Leon щот е хубав, от тогава е сменен акумулатора и повече не са пипани нито акумулатор нито са вадени клеми. По колата съм сменил само масло, маслен филтър и въздушен, сега се замислям да си купя спрей за почистване на дебитомера и другото там дросел ли е, стъпков мотор ли е, ще вида какво и къде се намира, просто искам да я изчистя профилактично.
  8. Като я гледахме в автокъщата не искаше да пали щот и беше слаб акумулатора и не държеше много ток и ми дадоха друг от един Сеат Леон.
  9. Здравейте, нов съм във форума и се радвам, че се регистрирах тук, а главната причина да се регистрирам е carisma-та, която си купих скоро. Та значи колата ми харесва много, само ме дразни това, че когато я карам гасне понякога, оборотите падат почти до нула и после вдигат до нормалното или направо гасне понякога, иначе си върви добре ама е малко гадно това, че гасне така.
  10. здрасти,а ще напишеш ли как я оправихте
×
×
  • Създаване...