-
Статистика на сайта
-
На линия са 0 потребителя, 0 Скрити, 25 госта (Виж списъка)
- Все още няма регистрирани потребители в момента
-
-

-

-

-
От Светльо Ангелов · Публикувано
На 110 000 км сте точно в момента, в който маслото в скоростната кутия вече е загубило голяма част от качествата си, дори производителят да твърди, че е „доживотно“. При този пробег добавките срещу триене се изчерпват, а във флуида се натрупват микроскопични метални частици, които пречат на прецизната работа на синхронизаторите. Тип масло: Силно се препоръчва оригинално масло Mitsubishi Motors Genuine New Multi Gear Oil ECO. Спецификация: API GL-4, вискозитет SAE 75W-80. Количество за смяна: Около 2.6 литра. Обикновено ще трябва да купите 3 опаковки по 1 литър. -
От kalin · Публикувано
Привет на всички. две десетилетия вече карам само митсубиши. два галанта /89 г 1,8 газ бензин,и 2003 г 2,4 gdi комби фейс.../колкото и да го не харесват този мотор,е най икономичният който съм карал/съотнощение с тегло и мощност, искам 3то /като второто няма да го продавам/ а оставям за риболов. гледам Лансер2016 1,8/ASX /....lander ...може и джип...бензин или дизел въпросът ми е ...минавам всеки ден по 100км а събота и неделя 200.. кое да избера като се ръководя от икономичност,да мога да изпреваря без да се изпотявам,и усещането за път да е минимално защото след пътя ме чака работа. съжалявам че не видях обявата на Светльо ,за горният Лансер...просто искам насока...то сайтове много но читавите ..малко,,и без клишето ма тя е на 176 000 и само една бабичка е ходила само за хляб с нея,а то педалите ги няма,волана също,съединителя също и т.н Благодаря предварително! https://www.mobile.bg/obiava-11709280553793887-mitsubishi-lancer-facelift-1-8-automatic -
От orion · Публикувано
Изключително удобен, икономичен и динамичен автомобил, който съчетава комфорт и надеждност. Втори собственик съм, закупих го от представителство на " Мицубиши" в Германия през 2019 г. Обслужван е редовно, грижливо и с качествени консумативи. В много добро състояние, без удари и съществени проблеми до момента. Реален пробег и пълна сервизна история. Валидна застраховка ГО, автокаско, винетка и карта към СБА. Включени в цената два комплекта гуми (зимни 16 цола със стоманени джанти, летни 18 цола с алуминиеви джанти), два комплекта стелки (текстилни за лятото и гумени за зимата), видеорегистратор, подвижен теглич (който никога не е използван). Всички системи функционират безупречно. Сменено масло и филтри преди 4 000 км. Автомобилът е напълно готов за шофиране - единствената грижа на новия собственик е да сипва гориво и да планира своите нови маршрути. Ако търсите надежден и удобен автомобил, който предлага спокойствие и удоволствие от шофирането във всякакви условия, моля не се колебайте да се свържете с мен. https://www.mobile.bg/obiava-21773598842897739-mitsubishi-asx -
От mitsubishibg · Публикувано
Здравейте, Оказа се, че има условия, при които подгревът на предното стъкло може да се включи. Само на минусова температура и ако акумулаторът е с добър заряд. При force-start на опцията през диагностика се включи. Изникна нов въпрос: Не знам колко от Eclipse Cross-овете тук са с ръчни скорости, но при мен първа скорост особено след студен старт влиза много трудно. С другите предавки няма драма. Като цяло усещането от скоростния лост не е като много добре фиксирани предавки, но това съм го чел и по ревюта. Главното ми притеснение е трудното влизане на първа. Смяна на маслото на скоростната кутия дали би подобрило нещата? Благодаря предварително. -
От Idosev98 · Публикувано
Добър ден колеги имам следния проблем с моето паджеро когато е студено пали и държи обороти без проблем.Но когато позагрее ако му подам малко газ изгасва и ако не държа педала на газта не пали и не държи оборот докато не изстине напълно.На диагностика не записва грешки няма черни или бели пушаци при подаване на газ.Ако някой случайно се сблъсквал с този проблем да сподели моля.
-
-
Теми