DJ Tymbi знаеш ли как стои въпроса за 2.4 бензин първа генерация.Аз имам проблем с оборотите и вече незнам какво да правя. При работа на място след време сами се вдигат до 1500 - 1800. При градско шофиране във задръствания също се вдигат и колата потегля сама рязко без подаване на газ (автоматик е) . Тъпото е че не го прави всеки път.
Продаваме Mitsubishi Lancer 1.8/143к.с. ръчна скоростна кутия.
Колата е подържана само с оригинални части.
100 процента гаражна.
Нови гуми Yokohama.
Газова инсталация.
Всичко работи безупречно.
За Членове на клуба - отстъпка.
Свържете се с мен на ЛС, ако искате подробности.
Цена 10500 лева.
ЛИНК КЪМ ОБАВАТА
Така днес смених задните амортисьори + прижините с чисто нови. Ами помислих че съм решил проблема докато не заходих за паркинга на работа. Определено започва да ме напряга този проблем. Поне се успокоявам че амортисьорите имаха луфт във хода както и ляво дясно. Задницата вече не приклекнала като на Немска овчарка.
Като следващ виновник набеждавам тампоните на стабилизиращата щанга - Феби. Обмислям да поръчам ОЕМ да видич дали ще се реши проблема.
Здравейте,
Без да съм виждал колата но си мисля че проблемът Ви не е стъпковия мотор.
Опишете:
Какво точно се случва на студен двигател при опит да запалите?
От колко време шофирате колата на газ?
На колко време е бензина в резервоара?
Според опита ми с тази кола по скоро си мисля че имате запушени инжектори, или друг проблем по бензиновата система - помпа, регулатор, инжектори.
Иначе конкретно на Вашия въпрос :
Стъпковия мотор се намира на дроселовата клапа, от долната страна от към рейката. Може да се ориентирате, като проследите гуменото гофре на въздушния филтър където е свързано с дроселовата клапа.
Здравейте, имам следния проблем.
Mitsubishi Outlander 2000 кубика газ бензин на студено не може да пали. При топъл двигател е безотказна. Казаха ми стъпков мотор може ли да ми препоръчате майстор.