Премини към съдържание

Сваляне на стъкла на митсубиши


Препоръчано мнение

Здравейте! Имам паджеро 1997 година къса версия и искам да му сложа фолио, затова искам да сваля задните прозорци, които са от плъзгащите двойни, но не знам как става гледах клипове в интернет, но там махат цялата рамка със самото стъкло, а аз искам да махна и стъклото от рамката, което не знам дали е възможно. Ако някой знае как се фолират и без да се сваля стъклото също би ми помогнал доста, но предпочитам да ги сваля.😃

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Фолирането зависи от майсторите. На мен на всичките ми мицубишита са ги фолирали без да свалят стъклата и са перфектни - изобщо няма луфтове и празнини при вдигане и сваляне. Има обаче нещо, което е много важно - да изкарат въздуха качествено и да подбереш правилния цвят от фолиото и процентите на затъмняване.

Мен ме дразни изключително много тъмно кафявото фолио, което сложено на задното стъкло на една от колите ми ме влудяваше и поисках да го сменят с друг цвят и процент на затъмнение.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...