Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Греди за Grandis


Препоръчано мнение

Здравейте, имам проблем, който не мога да реша.

Купих си Grandis 2007 бензин. Има рейлинг на тавана със спортните греди( така ги водят, нямат просвет ). Мислех, че просто ще отида и ще си купя греди за колата и ще си сложа кутия на тавана и това ще ми отнеме не повече от 2 часа. Вече 2 седмици чета и търся от къде да си намеря какъвто и да е подходящ за тази кола багажник(греди). Стигнах до изводите:

- Оригинални греди Mitsubishi MZ313808(каталожен номер) не се предлагат вече и не се продават. Няма ги в Amazon и Ebay. Няма ги в Балкан Стар. Няма ги в OLX, Bazar. Намерих ги в Сингапур на половината на цената на колата.

- Греди Thule със захвати 754 и Thule rapid kit 1333 прескача гредите и се захваща за купето. Кит 1333 и захват 754 са спряни от производство.  Захвата го има но кит не. Само в Ebay за 150 кинта. Проблема там е, че по спецификация може да се товари до 65 кила, а ако е с греди на рейлинга до 85.

- Има и вариант с планки заварчици стругари и прочие.

Та въпроса ми е , няма ли някакъв по-нормален вариант? Някой продава ли греди оригинални. Как се справихте с проблема?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Привет, имам греди - багажник на Thule. Купих ги когато взех колата. Досега съм ги ползвал доста и мога да кажа, че издържат доста повече от обявените 65 килограма. Купих лапите от Ebay, релсите между тях от ОЛХ. Релсите не са тези които ги дават но се получи. Разликата при тях е само в дължината. Просто трябва да следиш в ОЛХ и Ebay все ще излезе нещо. Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...