Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Ще купувам пак Colt ...


Препоръчано мнение

Здравеите колеги, мисля да си купя още 1 КОЛТ , имам '94 1.3 12V , ма намерих 1 пак '94 за 3000лв. 1,6 16V ...... и понеже моя поизгни мисля да го взема този - и моя като донор за някои 4асти ... Проблема ми е следния - имам газова инсталация която става за моя, тя е от тоя тип - по скапания дето май не е за пълен инжекцион...(сори ма не разбирам от газови - знам че ми е евтино само) :D ... Та дали тя може да стане на новия ??? знам че някои колеги им иде да ме убият :), но живеем в такива времена, че трябва да правя компромиси ...Просто не знам дали изпарителя ще стане ....моля за съвет - благодаря на всички отзовали се :):):)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

:icon_censored: няма да стане- ще разболееш колата ;)

 

Дори и да не стане, винаги може да вземеш такъв който да ти стане, в края на краищата трябва да ти е комфортно и душевно и всякак! Иначе 1.6 16V си е супер Колт! Предполагам ти е ясно, че само някои работи от ходовата част на 1.3-то ще стават за новата ти придобивка!!!?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

М'да, Благодаря колеги, зная 4е не вси4ко ще става - надеждата ми е някои калник или прозорец, огледала, имам 2 задни стопа, сега съм с ново предно стъкло и т.н...още не съм решил за колата ще я видя..аз на моята нямам дори серво :D ok както и да е, то в крайна сметка пак при газаджия ще се ходи, идеята беше да ползвам старата, за да не влизам в преразход - все пак на мен колата ми служи главно за транспорт, но и за удоволствие - а колт го дава ... дано няма проблеми колт-чето ... :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...