Премини към съдържание

Проблеми с компютъра!


Препоръчано мнение

Здравейте на всички.Имам проблем с комп-а.Ходих да си тествам двигателя в сервиз и не можаха да се свържат с компютъра.Казаха ми да намеря хора които разбират от компютри и те да се опитат да се свържат с него.Какво да правя?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Автомобила е Каризма гди 1.8 16.Ходих в сервиз,не е марков но е с добро име във Варна.В сервиза на Мерцедес искаха много пари и не съм доволен от него.Правих се тест на ходовата част и ми взеха 90 лв.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Проблема с четенето на тези коли си е сериозен, но 90% е по вина на майсторите. Писал си че си от Карлово, ако имаш път към Пловдив обади се. И аз имам диагностична апаратура която чете тези автомобили на 100%, има и в Ратола.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Във Варна можеш да закачиш колата само на две места освен Балкан-стар, единия е голям педерас затова ти давам телефона на другия :) 0888744156 - Христо Мерсинков.

Не се доверявай въобще на Балкан Стар там с конкурс са избирани най-големите некадърници и мошенници говоря за сервиза им във Варна.Ицо ще ти реши проблема.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...