hstratev Публикувано 24 юли 2022 Сподели Публикувано 24 юли 2022 Здравейте, Имам RalliArt 2010-та, проблема който забелязвам напоследък е, че при потегляне с повече газ има леко разтрисане в първата секунда. Много по-сериозно е при натъскане на газта до долу в нагорнище. При плавно натискане на педала, проблема не се забелязва. Всички филтри и масла (включителско на скоростната кутия) , както и свещи са сменени преди месец. Някой имал ли е подобен проблем? Ще съм много благодарен на мнения. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Tymbi Публикувано 27 юли 2022 Сподели Публикувано 27 юли 2022 ....многодисковия съединител ти е за смяна...има го само дисковете и подложките ,има го и във вариант с касетата....ако при гасене на мотора изтраква специфично , ,значи има луфт м/у шлиците на касетата с вала.....което налага смяната му с касетата....имали сме случаи, в които се налага смяна и на вала.... 1 Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hstratev Публикувано 27 юли 2022 Автор Сподели Публикувано 27 юли 2022 Мерси за информацията, много полезна. Само добри неща чувам за J Аuto. Мисля да докарам колата следващия месец за преглед при вас. Може ли да ми дадеш ориентировъчни цени за смяна на съединител? Всичко плюс труд. Може и на ЛС. Благодаря, Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.