Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Съвет за покупка на ASX


Препоръчано мнение

Здравейте колеги! От доста време заглеждам ASX, и определено това ще е следващата ми кола. В момента в Мобиле.бг има една, която определено ме заинтересува. При разговора с продавача ми каза, че колата е внос от Щатите и затова дори отзад пише аутлендър спорт. Но по неговите думи това си е чисто ASX, просто в Щатите ги водели така. Та питането ми е някой знае ли ,,Хамериканските" Митсубишита имат ли някакви различия от европейските? С идея за резервни части за в бъдеще? Линка към обявата е този:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21605537656025264&slink=j3pi4b. Ако някой може да ми даде съвет, ще бъда доволен и готов за почерпка.... Хубав ден!!!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че си видял, че това е само с предно, не е 4*4. Стана ми интересно и погледнха в mobile.de има само две бензинови 2,0 - 150 к.с. и те са 4*4. Не знам как е с частите, ама много рядък екземпляр ми се струва. Освен това няма даже и халогени, т.е. изглежда доста опоскан откъм екстри. Но все пак си преценяваш и решаваш.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...