Премини към съдържание

NikolaBorisov

Потребител
  • От него общо

    45
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което NikolaBorisov е написал

  1. Пред радиатора. Отгоре има пласмасова кора която се държи с щипки.
  2. Моето мнение. Моята е RVR( канадският ASX). Моторът е 2.4 бензин/170 коня/4×4/автоматик/2017г. Мощност си има предостатъчно и поради тази причина шумът от който се оплакват повечето от колегите при по-голяма скорост го няма. Отдавна не бях карал кола на бензин, но поради това, че 80% карам градско реших да бъде бензин. Супер- няма запушени ДПФ, няма регенерации и т.н. Така че покупката зависи от конкретните нужди (семейна, колко деца ще бъдат вътре, градско, извънградско, офроуд, багаж, и т.н.)
  3. Все пак ги провери. Скъсан тампон не си личи много, много.... В движение няма да го почувстваш. На легнал полицай може да притропа !
  4. NikolaBorisov

    Задна лява стелка

    Имам, само, че е от RVR. Съответно си пише RVR.Ако искаш ще ти я снимам, че е в гаража.
  5. Карай по-бавно. Хем няма да имаш грешки, хем ще стигнеш жив и здрав ! Хубава вечер !
  6. Днес погледнах отново. Наистина влиза и нагоре към кората на тавана. Но не ми се сваляше таванната кора, за да видя колко е дълга възглавницата. Бръкнах с ръка но не стигнах до края на възглавницата. Това е, дано съм помогнал !20230419_180035.heic20230419_180113.heic
  7. Здравейте колеги, какви обороти държат вашите любимци на празен ход ? Или за да бъда по- точен нормални ли са 600 ? Оборотите са стабилни (впечатляващо стабилни ), не играят нагоре- надолу и зимата падат на същата стойност максимум след 1-2 мин.(то пък и каква зима имаше в Пловдив?) Колата е Mitsubishi RVR, Не мога да кача снимка, не знам защо.....
  8. Моята е RVR, но си е ASX едно към едно. Просто е внос от Канада и мотора е друг(2.4 бензин). Ще отворя още веднъж кората, за да видя и за куплунга за който спомена. Хубава вечер !
  9. Ако трябва , може модератора да трие темата.
  10. Ох, аз от две години търся някой който да пренастрои и моето радио на Европейски стандарт. Моята поне показва в км. защото е от Канада, но радиото е на Американски стандарт. Ще следя темата, дано се появи човек който ще може да реши проблема !
  11. Здравейте колеги ! Какви компресори на 12 V ползвате? Ако някой ползва някакъв и е доволен, нека да сподели модел. До днес имах един на Лидъл ,с форма на автомобилна гума, но на второто ползване изгоря.
  12. Здравейте, търся подвижната кора вътре в багажника за ASX / RVR
  13. Така е. Пиши какво е развитието. Както казва мой приятел: не че не искам да плащам на майсторите, яд ме е, че се учат на колата ми и искат да им плащам въпреки грешките им!
  14. 9л бензин +6,3л газ разход на 100км. Колега, че то при този разход по-добре да си беше карал на бензин ! Досега според мен имаш само разходи по газовата плюс главоболия и разправии с майстори!
  15. Това е реглажа във вертикал, аз питах за хоризонтала
  16. Здрасти, дано не те притеснявам много, ама ти направо си ментор..... Въпросът ми сега е: наляво, надясно как се регулират ? Хубав ден !!!
  17. ОК, но аз очаквах да са два болта (или нещо за реглаж). За да се регулират във вертикал и хоризонтал. Само с този болт в коя посока ще се движат ?
  18. Момчета, някой знае ли (или да е регулирал) фаровете на ASX ? Отгоре върху всеки фар (къс и дълъг) има по два отвора. Предполагам, че през тях става реглажа. Може би с отвертка, или имбусен ключ. Но, за да не откривам топлата вода, ако някой знае нека да подскаже !
×
×
  • Създаване...