Премини към съдържание

Mitsubishi outlander 2001 проблем с обороти и гаснене


Препоръчано мнение

Здравейте миналата есен си купих японка Outlander 2001 GDI, човекът от който я закупих каза че имала проблем с оборотите като не вдигала повече от 3000 оборота и тогава взе някакъв датчик на старо и уж го смени.

Взех колата покарах я месец и се започнаха проблемите. Щом загрее понякога колкото и да даваш газ колата повече от 3000 не вдига. След още един месец започна на губи обороти и ако не й повадаваш газ на светофара гасне, на зандна е изключено да я карам защото веднага гасне. Минах през какви ли не сервизи и всеки вика - оправих я дай парата и нищо. Сменявахме постъпковото моторче, стартери, бензинова помпа, филтри, катализатори, дюлзи и още какво ли не, вечера си я взех от поредният сервиз уж бил всмукателният колектор, платих дадоха ми ключовете и още на паркинга умря. Викат ми - е ми колектора трябва да го смениш- намери си нов и го смени. Направо ще застрелям вече някой... Та въпросът ми е може ли да препоръчате добър майстор или сервиз за София където да ми свършат работа. Четох добри отзиви за DJ-а и Милен от Пловдив, но не мога да им намеря координатите. Ще съм благодарен ако някой ги сподели.

Редактирано от tinkata
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...