Премини към съдържание

tinkata

Потребители
  • От него общо

    3
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което tinkata е написал

  1. Здравейте, Бихте ли ме посъветвали какво означават следните кодове, които прочетохме Горивна система GEN FR HI PRS F/PUMP Спирачна система 26 2/4WD SW 2 25 2/4WD SW 1 23 PR SNSR SHORT 21 FR SNSR SHORT Колата е 3.5 v6 GDI Има проблем с ниските обороти и гасне. Почистени, дросел, моторче, сменен горивен филтер и сонда. Налягането на помпата за високото налягане не е замервана за момента. След пипане на електричара да замери дали всички датчици по калота са ок или те влиаят на оборотите светна ABS и отдясно не работи и съответно се появиха и тези грешки. Та бихте ли споделили ако знае някой какви означават тези кодове, в гугъл нищо не открих. Благодаря
  2. Здравейте миналата есен си купих японка Outlander 2001 GDI, човекът от който я закупих каза че имала проблем с оборотите като не вдигала повече от 3000 оборота и тогава взе някакъв датчик на старо и уж го смени. Взех колата покарах я месец и се започнаха проблемите. Щом загрее понякога колкото и да даваш газ колата повече от 3000 не вдига. След още един месец започна на губи обороти и ако не й повадаваш газ на светофара гасне, на зандна е изключено да я карам защото веднага гасне. Минах през какви ли не сервизи и всеки вика - оправих я дай парата и нищо. Сменявахме постъпковото моторче, стартери, бензинова помпа, филтри, катализатори, дюлзи и още какво ли не, вечера си я взех от поредният сервиз уж бил всмукателният колектор, платих дадоха ми ключовете и още на паркинга умря. Викат ми - е ми колектора трябва да го смениш- намери си нов и го смени. Направо ще застрелям вече някой... Та въпросът ми е може ли да препоръчате добър майстор или сервиз за София където да ми свършат работа. Четох добри отзиви за DJ-а и Милен от Пловдив, но не мога да им намеря координатите. Ще съм благодарен ако някой ги сподели.
  3. Здравейте Колеги, Опитах се да намеря тема, в която да е дускутиранат темата, която ме интересува, но не намерих точната и за да не спамя другите теми реших да отворя нова. Имам Монтеро Спорта 2000 г V6, 3.5L бензинка с двузонов климатик, та проблемът ми е че като го вкарах няколко пъти във вода след това като пусна климатика на студено излиза лоша миризма. До колкото четох тук и по други форуми, за моделите до 2002 няма филтер за кабината, който да се намира зад жабката. Проверих и дали има начин да се изреже и да се сложи филтер там, но за сега няма да го правя, ами искам да реша проблемът с миризмата. Бихте ли ме посъветвали какво може да бъде и къде да погледна по колата. Както и ако ме насочите къде се намира изпарителя и казанчетата за този модел, за моделите след 2005 намерих в интернет, но за този не мога да намеря никаква информация. Или поне да ме насочите към грамотен майстор дето разбира от този модел. Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...