Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Смяна на фабрична ксенонова крушка за Лансър


Препоръчано мнение

Привет на всички. Изгоря ми грушката на фара, който се намира пред шофьора. От както съм купил колата си е с фабричните ксенонови крушки. Отворих книжката да видя как се сменя и по документация е показано как се сменя на халогена крушка. За газоразрядните пише да се посети сервиз на Mitsubishi Motors. Обадих се в Балканстар, от където е закупена колата и ми обявиха цена от 400лв. с включен труд - типично за оторизираните сервизи. Искам да попитам дали някой е сменял тази крушка или сервиз, който е изпитан и не слагат китайски крушки. Не успях и да развия капачата, където е поставена самата крушка - не съм и напъвал кой знае колко за да не направя още щети.

 

Модела на колата е Mitsubishi Lancer sportback 2009 2000DID

 

Поздрави,

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Привет на всички. Тъй като никой не успя да помогне, връщам обратна информация как се оправих. Мои приятели ми препоръчаха един сайт, който продава ксенонови крушки. Момчетата си имат и сервиз. Свалиха ми оригиналната изгоряла крушка и ми сложиха абсолютно същата. С очите се уверих че модела и продуктовия номер са 1:1 еднакви. Крушката е Осрам и си имаше холограмен стикер на кутията. Цената е 79лв., на фона на цената за същата крушка от Балканстар 376лв. В този сервиз, момчетата взеха 5лв. за труд, а в Балканстар искаха 24лв.

Дали е случайност или "рязане на главата от кръста", кръглата сума поискана от Балканстар точно 400лв. оставям на Вас.

 

Не съм чел правилата на форума за споменаване на сайтове и сервизи, за това не го правя в този пост, но мога да ги изпратя на всеки, който се интересува.

Препоръчвам ги - бяха супер адекватни и експедитивни.

 

 

Поздрави!

Редактирано от FireMaster
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...