Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

FireMaster

Потребител
  • От него общо

    32
  • Регистрация

  • Беше тук

За FireMaster

  • Рожден ден 07/04/1985

Местоживеене

  • Град
    localhost

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Lancer Sportback 2.0 DiD INSTYLE

Интернет контакт

  • Skype
    y_yovchev

FireMaster's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Привет на всички. Тъй като никой не успя да помогне, връщам обратна информация как се оправих. Мои приятели ми препоръчаха един сайт, който продава ксенонови крушки. Момчетата си имат и сервиз. Свалиха ми оригиналната изгоряла крушка и ми сложиха абсолютно същата. С очите се уверих че модела и продуктовия номер са 1:1 еднакви. Крушката е Осрам и си имаше холограмен стикер на кутията. Цената е 79лв., на фона на цената за същата крушка от Балканстар 376лв. В този сервиз, момчетата взеха 5лв. за труд, а в Балканстар искаха 24лв. Дали е случайност или "рязане на главата от кръста", кръглата сума поискана от Балканстар точно 400лв. оставям на Вас. Не съм чел правилата на форума за споменаване на сайтове и сервизи, за това не го правя в този пост, но мога да ги изпратя на всеки, който се интересува. Препоръчвам ги - бяха супер адекватни и експедитивни. Поздрави!
  2. Привет на всички. Изгоря ми грушката на фара, който се намира пред шофьора. От както съм купил колата си е с фабричните ксенонови крушки. Отворих книжката да видя как се сменя и по документация е показано как се сменя на халогена крушка. За газоразрядните пише да се посети сервиз на Mitsubishi Motors. Обадих се в Балканстар, от където е закупена колата и ми обявиха цена от 400лв. с включен труд - типично за оторизираните сервизи. Искам да попитам дали някой е сменял тази крушка или сервиз, който е изпитан и не слагат китайски крушки. Не успях и да развия капачата, където е поставена самата крушка - не съм и напъвал кой знае колко за да не направя още щети. Модела на колата е Mitsubishi Lancer sportback 2009 2000DID Поздрави,
  3. Здравейте. Опитвам се да си сменя имейл адреса, но явно имате проблем с captcha модула. Приложено изпращам screenshot. Надявам се съм бил полезен. Поздрави и успешен ден! P.S. не мога да кача и скрийншот - дава "Грешка Сървърът върна грешка по време на качването" големината на файла е 32,6 kb.
  4. Привет колеги. При мен се появи проблема на 6-та година от както имам колата и симптома е същия. Натискаш бутоните от волана и никаква реакция. Най-вероятно е модула, въпроса е какви пари и кой електричар/сервиз Ви оправи го оправи? Вече посетих два сервиза и двата ме отсвириха, след като видяха фабричен bluetooth-а. :( Имена на сервизи не мисля че е коректно да споменавам, въпреки че май си го заслужават. Ясно ми е че модула ще бъде поръчан от ebay или подобен сайт, след което ще бъде монтиран и всеки може да свърши тази работа, но не съм типичния българин, който разбира от всичко и се справя сам. Предпочитам да си платя като поп и през останалото време да работя това, за което ми се плаща, от колкото да правя неща, които не са ми работа. Балканстар чупят зъби и цената, обявена от тях е 1000лв. В краен случай ще стигна и до там, след като не мога да намеря сервиз/майстор, който да се заеме с това за по-малко пари. Ще съм Ви благодарен, ако някой съдейства. Хубава и безаварийна седмица на всички.
  5. FireMaster

    Смяна на габарит

    Привет колега. На мен също ми беше изгорял преден (десен) габарит и подмяната ми отне около 30 минути и охлузена ръка до лакета. Смея да твърдя че не съм с "две леви ръце". Действително на Лансъра подмяната на тези крушки изисква нечовешки умения и физика ако искаш да не сваляш предния фар. Според мен също е глупост да ходиш в сервиз за смяна на крушка, но когато ако ти се налага да свалиш 1/3 от предницата си за подобно нещо или да си вземаш болничен след смяната на крушката, наистина е по-добре да отидеш в сервиз Ясно е, че е идиот този, който го е измислил по този начин, но не е само при Лансърите това, а при почти всички нови автомобили. Успешна седмица на всички.
  6. Продадени - за триене е темата. Поздрави,
  7. 120лв. за двете ако ги вземете ведната, тъй като тази седмица трябва да плащам "За хотел" за новата година следващата седмица.
  8. И при мен кожата на скоростния лост се отлепи и сега се върти, което ме влудява. Малко е изтъркана и върху цифрите на скоростите. Волана има 1-2 места, където също се е изтъркал. Все пак Мишо стана на 50k km и явно му е време. Мисля да посетя този сервиз, но никой не показа снимки? След колко време отново ще трябва да се прави подобна процесура за волан и скоростния лост?
  9. Може ли на ЛС :mitsu-smiley: :icon_angel:
  10. Предполагам, че ако някой инжинер и/или дизайнер от Mitsubishi Motors види тази снимка с този зелен бутон, ще получи нервна криза. :D
  11. Телефон за връзка: 0888071865
  12. Здравейте колеги. Продавам 2бр. летни гуми Kumho KU31 215/45/r18. В отлично състояние са. Намират се "на хотел" в сервиз за гуми (София -Мусагеница, бл.91). Tъй като спуках една от завотските гуми и трябваше да купя две. Сега купих 4 еднакви Yokohoma и тези двете ми са излишни. Другите 2 от завода не стават. Цената е 200лв. за двете. Не се продават отделно. (подлежи на коментар на място и то за колеги от форума :mitsu-smiley: ) Ето и снимки: http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/539/34cee5.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/540/094ca2.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/674/19be39.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/673/67e385.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/673/d463bd.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/539/c6de49.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/913/ecd9bc.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/540/bc3ba1.jpg
  13. Не знам, обаче за да я махнеш трябва да я плъзнеш напред, т.е. обратна посока на движението ... Аз се опитах преди да махна една от тях и не успях :D То в Словакия също може да има мераклии за подобни капачета
×
×
  • Създаване...