Премини към съдържание

Space Star малко помощ


bluelemon

Препоръчано мнение

Здравейте, до една седмица мисля да купувам кола и засега съм се спрял на един спейс стар. Колата в момента пътува от Италия и това което знам е че е дизел 1.9 двигател '99 година. И ми казаха че е на около 200000 километра, което не е много сигурно. Тъй като досега не съм карал дизел и мицубиши също ще съм благодарен ако ми кажете някоя дума. По специално за дизеловите двигатели, по скъпа ли е поддръжката от бензина и нещо по специално ако се сетите. Благодаря! :icon_rock:

 

Сега се порових малко и не мога да намеря 1.9 дизел който да е 99 година. Пише че почват от 2000. И чета за някакъв дизел 1.9 който е с двигател на рено? Някой да има наблюдения за този двигател?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз ще си питам :huh: и както казва на един колега сина "отговорете, моля веднага" :D Нямаше да питам ама изчетох почти целия форум и някои неща не ми станаха ясни. Намерих една статийка с 15 съвета при покупка на дизел в интернет и много ми хареса. Сега четох че спейс стар бил като каризмата само дето е ван. И от тук и въпроса имат ли взаимозаменяеми части и изобщо намират ли се лесно части за спей стар? Благодарско!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Много готина статия за спей стар, дано не е пускана. Space Star

Може би последно ще питам. Значи доколкото разбрах има два турбо дизелови двигателя 1.9 от които единия е на митсубиши, а другия е на рено. В този сайт пише да не се взимал дизел на рено защото в русия нямало официален внос на :mitsu-smiley: с двигател рено и официалните сервизи не искали да ремонтират, защото нямали нижната документация. В България така ли е положението.

Съжалявам за многото постове, моля някой да каже нещо :tok: че се съсипах от писане!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами прочетох го ама толкова неща прочетох от обед че ми бръмна главата. Съвсем се омагьосах. Гледам че има два дизела DI-D и разликата е в конете. И какъв е този двигател на рено тогава? Иначе каквото разбрах дизела ако е читав е супер. А как стои въпроса с частите и поддръжката. Мисля да отида в този сервиз Ратола в Пловдив, прочетох добри отзиви.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Абсолютно правилно си налучкал, дизеловите мотори са от Рено модела на двигатела е F9QT. Тъй като тези двигатели ги има и на Каризма - можеш спокойно и в съответния раздел за Каризма също да четеш.

А иначе по повод на покупката - дано да ти е на късмет и да е поддържана от предишния си собственик.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...