ivagor Публикувано 22 април 2019 Сподели Публикувано 22 април 2019 (редакция) Здравейте, съфорумници. От около половин година карам автомат Грандис и съм впечатлен. Като цяло няма неща, които ме изненадват, с изключеие на едно нещо - прави ми впечатление, че когато паркирам колата на лек наклон и съответно я оствя в позиция "Р", се усеща едно много леко премествае на колата с посока наклона, което е нормално. Но, след това, когато тръгвам и премествам лоста от Р към първата позиция, самото преместване става доста трудно. За разлика, когато колата е паркирана хоризонтално нямам никакви усилия при преместване на лоста. Та - нормално ли е това или трябва да се притеснявам? Маслото на кутията при обслужванете (преди 5к километра) беше бистро. Редактирано 22 април 2019 от ivagor Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sunnyboy115 Публикувано 22 април 2019 Сподели Публикувано 22 април 2019 Няма нищо за притеснение, нормално е щом не ползваш ръчна спирачка при наклон. Когато паркираш на наклон, първо дърпай ръчната спирачка и след това лоста на скоростната на позиция паркинг -"P".Както и преди тръгване, първо спирачка, смяна на скоростния лост и чак след това пускане на ръчната спирачка. Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivagor Публикувано 22 април 2019 Автор Сподели Публикувано 22 април 2019 Няма нищо за притеснение, нормално е щом не ползваш ръчна спирачка при наклон. Когато паркираш на наклон, първо дърпай ръчната спирачка и след това лоста на скоростната на позиция паркинг -"P".Както и преди тръгване, първо спирачка, смяна на скоростния лост и чак след това пускане на ръчната спирачка. Благодаря за отговора! Наистина ще използвам по-често ръчаната спирачка. Поздрави! Цитат Линк за коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчано мнение
Присъединете се към разговора.
Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.