Премини към съдържание

Кой двигател бихте ми препоръчали за Колт 5


Препоръчано мнение

Здравейте ,Колеги.За съжаление все още не съм собственик на Митсубиши,но се надявам в блиско време да бъда. Искам да попитам по специално за Митсубиши Колт 5-та генерация кой двигател бихте ми препоръчали, аз лично съм се спрял на 1.3 (83hp). Къде им са слабите места на тези колички, как се държат на газ и общо взето каквато и да е информация за самата кола. Благодаря ви много :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Избора на двигатели за V-та генерация (вариантите за европа) е сведен до минимум. Да си кажем направо до два варианта. Единия е 1600 куб. см, а другия 1300 куб. см. И двата мотора имат изменения след 2000-та година, като то е по-съществено при 1300 куб. см. мотора - от 12 клапаните стават 16 (нищо кой знае какво :)). Осезаемата разлика е между малкия и по-големия мотор. За градски условия и двата са идеални, изключително здрави и устойчиви. Газ понасят и двата ДВГ, като ако става дума за обикновена АГУ, препоръчвам 4г13 варианта който няма дебитомер (аз лично не съм привърженик на това гориво и не го ползвам). Проблема и болката на тези коли е в шасито, което изгнива сериозно в задната част. По-точно гредите където се захващат задните носачи. Много такива колтове са минали през мен, и масово са в много лошо състояние там, като съм се нагледал и на варианти с прикапана ламарина което не знам как успокоява собствениците на тези мпс. Аз имах и два такива колта и с двата мотора, като по-малкия го продадох и вече жената е със следващата генерация. Моя лично го карам 13-та година и не ме е оставял на пътя, а мотора му не е отварян. Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 седмици ...

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...