Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Новобранец на тема Мицубиши


luckyboypl

Препоръчано мнение

Здравейте колеги!От днес съм собственик на мицубиши спейс стар 1,6 бензин-дали ще бъда щастлив собственик времето ще покаже. Направих и първото, ако може да се нарече дълго пътуване-почти 120 км. На първо четене ми направи впечатление, че при скорост от 100 до 110 км.ч оборотите са около 3000-това нормално ли е-на старата кола при тая скорост оборотите бяха около 2100? Другото което ми направи впечатление е че на дисплея като тръгнах първоначално ми даваше среден разход 15.....като се прибрах преди да я изгася беше 8,1-нормално ли е това или да пробвам старата изпитана система с пълен резервоар и след 100 км да заредя да видя колко е изхарчила.Колко са нормално оборотите при загряла кола когато работи на място и когато се движи но изключиш предавката и се пусне по инерция.Това са ми въпросите за начало?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Задравей и да ти е честита звездичката.Колега аз карам 1.3 мотора и разхода е среден кнойто се вижда на дисплеяь а относно оборотите и при мене са такива,на място загряла са около700-750 ,а при движение по инерция оборотите са около 1100.Това мога да спаделя отопит за 7 години каране на звездичката-Пожелавам ти Весела Коледа и Щаслива Нова 2019 годинаhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...