Премини към съдържание

Новобранец на тема Мицубиши


luckyboypl

Препоръчано мнение

Здравейте колеги!От днес съм собственик на мицубиши спейс стар 1,6 бензин-дали ще бъда щастлив собственик времето ще покаже. Направих и първото, ако може да се нарече дълго пътуване-почти 120 км. На първо четене ми направи впечатление, че при скорост от 100 до 110 км.ч оборотите са около 3000-това нормално ли е-на старата кола при тая скорост оборотите бяха около 2100? Другото което ми направи впечатление е че на дисплея като тръгнах първоначално ми даваше среден разход 15.....като се прибрах преди да я изгася беше 8,1-нормално ли е това или да пробвам старата изпитана система с пълен резервоар и след 100 км да заредя да видя колко е изхарчила.Колко са нормално оборотите при загряла кола когато работи на място и когато се движи но изключиш предавката и се пусне по инерция.Това са ми въпросите за начало?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Задравей и да ти е честита звездичката.Колега аз карам 1.3 мотора и разхода е среден кнойто се вижда на дисплеяь а относно оборотите и при мене са такива,на място загряла са около700-750 ,а при движение по инерция оборотите са около 1100.Това мога да спаделя отопит за 7 години каране на звездичката-Пожелавам ти Весела Коледа и Щаслива Нова 2019 годинаhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_thumbup.gifhttp://www.mitsubishibg.com/forum/public/style_emoticons/default/mitsu-smiley.gif

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...